Kies hier je regio

Zo krijg je ook regionale informatie over voordelen, activiteiten en nieuwe initiatieven.

Kies hier je regio

Vul je regio of ziekenfonds in. Zo krijg je ook regionale informatie over voordelen, activiteiten en nieuwe initiatieven.

CM-ziekenfonds

Sociale Landkaart

Hoelang kan ik tijdskrediet nemen voor de zorg van een ziek kind? Vanaf wanneer maak ik aanspraak op een huurpremie? Waar moet ik een rolstoel aanvragen? Dankzij de Sociale Landkaart vind je snel een antwoord op deze en vele andere vragen.

De handige gids:

  • vertelt je alles wat je moet weten over de sociale rechten, tegemoetkomingen en voorzieningen waar je als hulpbehoevende of mantelzorger recht op hebt;
  • combineert de regelgeving van sociale rechten - inclusief de interpretatie en toepassingsregels - met het ruime aanbod in zorg;  
  • is een onmisbare handleiding bij de organisatie en ondersteuning van zorg voor chronisch zieken, ouderen, personen met een handicap en financieel kwetsbare zorgbehoevenden. 

CM-voordeel

De Sociale Landkaart kost in de boekhandel 56 euro. Als CM-lid kan je het boek evenwel aankopen tegen de voordeelprijs van 45 euro.

Neem je een abonnement, dan betaal je als CM-lid voor de editie 2017 en alle daaropvolgende jaaredities 35 euro per exemplaar in plaats van 45 euro. Je krijgt dan ook digitaal toegang tot de inhoud, die elk kwartaal geactualiseerd wordt. 

Voorwaarden

Wat te doen?

Bestel de Sociale Landkaart via www.socialelandkaart.be.

Je krijgt het boek thuis toegestuurd. Je betaalt geen verzendingskosten.

Meer informatie