Kies hier je regio

Zo krijg je ook regionale informatie over voordelen, activiteiten en nieuwe initiatieven.

Kies hier je regio

Vul je regio of ziekenfonds in. Zo krijg je ook regionale informatie over voordelen, activiteiten en nieuwe initiatieven.

CM-ziekenfonds

Persoonlijk alarm

Ben je vaak alleen thuis en loop je het risico om te vallen of onwel te worden? Met het persoonlijk alarm is hulp altijd binnen handbereik

Het persoonlijk alarm is een zendertje dat je om je hals of pols draagt. Als je in nood bent, verwittig je met een druk op de knop de zorgcentrale.

Het persoonlijk alarm kun je uitbreiden met slimme detectoren, bijvoorbeeld een valdector of bewegingsdetector. Ook een mobiel persoonlijk alarm is mogelijk, zodat je een noodsignaal kunt sturen als je niet thuis bent.

CM-voordeel

 • Persoonlijk alarm via je telefoonaansluiting 
  Als CM-lid krijg je 5 euro korting en betaal je 15 euro per maand in plaats van 20 euro. CM-leden met verhoogde tegemoetkoming betalen 10 euro per maand. 
  De prijs is inclusief onderhoud van het toestel en abonnement op de alarmcentrale. Voor plaatsing en waarborg betaal je maximaal 50 euro.
 • Persoonlijk alarm met SIM-kaart
  Als CM-lid krijg je 10 euro korting en betaal je 20 euro per maand in plaats van 30 euro. CM-leden met verhoogde tegemoetkoming betalen 13 euro per maand. 
  De prijs is inclusief onderhoud van het toestel en abonnement op de alarmcentrale. Voor plaatsing en waarborg betaal je maximaal 50 euro.
 • Uitbreidingen
  Als CM-lid krijg je 5 euro korting per detector. Je betaalt 5 euro per maand per detector in plaats van 10 euro. CM-leden met verhoogde tegemoetkoming betalen 3 euro per maand. 
 • Mobiel persoonlijk alarm
  Als CM-lid krijg je 3 euro korting en betaal je een maandelijkse abonnementskost van 6 euro in plaats van 9 euro. 

Voorwaarden

 • Je geeft minimaal drie contactpersonen (naam, adres, telefoonnummer) op aan wie je een sleutel van je woning geeft. Dit zijn de personen die de zorgcentrale contacteert in geval van nood.
 • Je beschikt over een telefoonaansluiting met stekker en in de buurt daarvan een vrij stopcontact. Een telefoon is niet nodig. Of je hebt een simkaart met bijhorend abonnement.

Wat te doen?

Kies je regio of CM-ziekenfonds via het groene kader bovenaan en je krijgt alle concrete informatie.

Veelgestelde vragen