CM-Thuiszorgwinkel

CM-Thuiszorgwinkel verwent jou en je kleine spruit. Zoek je kwaliteitsvolle babyartikelen, luiers, verzorgingsproducten of een trendy kraamcadeautje? Ons ruime aanbod ondersteunt je van bij het begin van je zwangerschap tot de voeding en verzorging van je baby. In onze uitleendienst kan je ook terecht voor het huren van hulpmiddelen die je baby tijdelijk nodig heeft. Als CM-lid geniet je steeds de hoogste korting.

De zomer komt er aan! Lees meer

Samen in het water of op het strand?

Lekker samen op het strand spelen dus! Een vervelend ongelukje mag de pret niet bederven … Geniet van 20% korting op de wegwerpzwembroekjes van Libero!

Train jezelf een platte buik! Lees meer

Je partner voor strakke buikspieren

Nog steeds last van een buikje? Haast je naar de Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting bij aankoop van een Power Roller van Bremshey

20% korting op Libero baby soft - maat 2 Lees meer

Maximaal comfort!

Verpak de billetjes van je baby in de zachte comfortabele luiers van Libero.

20% korting op Libero baby soft - maat 3 Lees meer

Maximaal comfort

Verpak de billetjes van je baby in de zachte comfortabele luiers van Libero. Je ontvangt nu 20% korting op Libero baby soft, maat 3 bij de CM-Thuiszorgwinkel.

Lekker smullen! Lees meer

Eet smakelijk

Maak van het eten een gezellig moment met deze vrolijke eetset van Pericles! Skoebidoe-leden genieten van 20% korting.

Samen aan tafel Lees meer

Stoer en vernieuwend design

Maak van het eten een gezellig moment en zet je oogappel in de stoere meegroeistoel van Nuna. Skoebidoe-leden genieten van een superpromotie van 25%!

Gezond gewicht Lees meer

Je zwangerschapskilo's onder controle!

Volg je gewicht nauwgezet op tijdens je zwangerschap. Haast je snel naar de Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting op je Omron personenweegschaal.

Natuurlijk mooi Lees meer

Stralende huid!

Nood aan een natuurlijke verzorging voor je al maar groter wordende buik? Of op zoek naar een oplossing voor een droge en schrale huid?

Nood aan extra steun? Lees meer

Zorg voor je benen

Spataders voorkomen tijdens je zwangerschap? Dat kan! Koop één paar zwangerschapssteunkousen en je krijgt een tweede paar aan - 50%.

Extra zacht en mild! Lees meer

Optimale verzorging voor baby’s huidje!

Op zoek naar een extra zachte en voedende olie voor je baby’s huidje? Dat treft! Geniet van 15% korting op de be.care badolie.