CM. Jouw gezondheidsfonds.


Nieuwsflashes


  • Psychische problemen. De drempel om te praten met iemand die psychische problemen heeft, ligt voor velen te hoog. CM wil dit taboe doorbreken en lanceert een nieuw leesteken: het Oprechte Vraagteken.Lees meer   

  • Goed van start. Alle apotheken van de Surpluspartners, Aurilis hoorcentra en thuiszorgwinkels heten voortaan Goed. En da's goed voor iedereen! Lees meer

  • Griepvaccin. Risicopersonen laten zich het best vaccineren tegen griep. Zij krijgen het vaccin deels terugbetaald. Lees meer

  • Regionaal nieuws

Leef kijkt verwonderd om zich heen


Het leven, de natuur: het fascineert ons hoe alles in elkaar zit. Soms raken we die verwondering als volwassene wat kwijt. Dieter Coppens probeert die kinderlijke kijk op mens en natuur vast te houden. 

Het gezondheidsmagazine Leef doet ons weer met grote ogen kijken. Naar kleine Jippe die te vroeg geboren werd, naar Steve die zoekt naar een manier om zijn overleden oma te herdenken, naar Mauro die met zijn uitvindingen mensen wil helpen.

CM-diensten en -voordelen


Als CM-lid betaal je een voordelige ledenbijdrage. In ruil kun je rekenen op een professionele dienstverlening en een brede waaier aan CM-diensten en -voordelen. 

Dit diensten- en voordelenpakket komt bovenop de rechten die je hebt via de verplichte ziekteverzekering. Het is er voor jong en oud, ziek en gezond, actief en niet-actief. 

CM-verzekeringen


Het CM-Hospitaalplan komt tegemoet in de kosten van je hospitalisatie, de voor- en nazorg en de ambulante zorg bij bepaalde ernstige ziekten. 

CM-Hospitaalfix en Fix Extra geven een vaste vergoeding per hospitalisatiedag.

Het CM-MediKo Plan beschermt je tegen hoge medische kosten buiten het ziekenhuis zoals orthodontie, tandprothesen, brillenglazen en hoorapparaten. Bovendien krijg je voor diverse verstrekkingen 75% van het remgeld terugbetaald.

CM-Zorgkas


CM-Zorgkas brengt de Vlaamse sociale bescherming in de praktijk. Ze staat in voor de zorgbudgetten, de tegemoetkoming voor mobiliteitshulpmiddelen en de tegemoetkoming voor zorg in een centrum.

Elk jaar betaal je daarvoor een zorgpremie. Zo help jij om de levenskwaliteit te verbeteren van meer dan 300.000 zorgbehoevenden.