HomeVoordelenAdvies en informatie

Webinars

CM-voordeel

Met een gevarieerd aanbod aan webinars (samenvoeging van ‘web’ en ‘seminar’) biedt CM online interessante infosessies en cursussen aan over gezondheid en welzijn. 

Een webinar is een (live) lezing, workshop of cursus via het internet. Je hoort en ziet de spreker, maar omgekeerd is dat niet het geval. Heb je een vraag, dan kan je die stellen via de chat. 

De deelnameprijs voor een online infosessie bedraagt voor iedereen 5 euro; voor een online cursus varieert de prijs naargelang de cursus. Als CM-lid krijg je korting op het inschrijvingsgeld voor een online cursus.

Voorwaarden

Iedereen kan zich inschrijven voor een webinar. Je moet wel een computer, laptop, smartphone of tablet hebben met een goede internetverbinding.

De korting voor een online cursus geldt enkel indien je CM-lid bent.

Wat te doen?

Vooraf inschrijven via de CM-agenda is noodzakelijk. Gebruik de zoekterm ‘Webinar’ en kies uit het ruime aanbod. 

De dag voor de sessie ontvang je een e-mail met de link om in te loggen.

Goed om te weten

Er wordt geen aanwezigheidsattest afgeleverd voor het volgen van een webinar. Wel kun je bij inschrijving een inschrijvingsbewijs aanvragen.

Meer info

Ben je niet zeker of je zal kunnen inloggen? Of bots je op een technisch probleem? Raadpleeg de infofiche 'Waar let ik het best op bij het aanmelden voor de webinar?'