HomeVoordelenGezondheid en preventie

CM-gezondheidsconsulent

Je wil graag gezonder leven. Met meer levenskwaliteit. Maar hoe begin je eraan? Doe een beroep op de CM-gezondheidsconsulent. 

Wat doet je CM-gezondheidsconsulent voor jou?

Je CM-gezondheidsconsulent maakt voor jou een uur tijd om te luisteren naar (kleine of grote) vragen waar je mee worstelt of gebeurtenissen waarover je wil ventileren. Je kunt praten over je fysieke gezondheid maar ook over hoe het écht met je gaat. 

'Hoe kan ik meer bewegen? Hoe kan ik mijn gezinsleven beter structureren? Hoe zorg ik voor mezelf en bouw ik meer me-time in? Hoe hou ik mijn sociaal netwerk in stand nu ik aan huis gekluisterd ben? Is het normaal dat ik mij vaak eenzaam voel? … '

Je CM-gezondheidsconsulent luistert en motiveert je door samen te zoeken naar wat je mist, wat jou kan helpen, wat je zelf kunt proberen ... Je CM-gezondheidsconsulent kan je ook gericht doorverwijzen. Je kunt dus rekenen op een luisterend oor maar ook op het nodige duwtje in de rug om je doel te bereiken. We contacteren je na een maand opnieuw om te luisteren hoe het met je gaat en waar het goed of minder goed loopt.

CM-voordeel

Ieder CM-lid kan één keer per jaar een gratis individueel adviesgesprek hebben. 

Voorwaarden

  • Lid zijn van CM. 
  • Je had in het lopende kalenderjaar nog geen individueel adviesgesprek bij de CM-gezondheidsconsulent.

Wat te doen?

Bij voorkeur vul je het formulier CM-gezondheidsconsulent in en duid je aan dat je een afspraak wenst. Je kunt de afspraak ook telefonisch boeken via het contactcenter van CM.

Kan je gemaakte afspraak toch niet doorgaan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het contactcenter om de afspraak te annuleren.

Goed om te weten

  • De CM-gezondheidsconsulent geeft geen (para)medisch advies. Bij langdurige opvolging is een doorverwijzing noodzakelijk.

Nieuw vanaf 01-01-2023

  • In het kader van de CM-Gezondheidsacademie begeleidt de CM-gezondheidsconsulent ook een aantal groepssessies ter bevordering van een gezonde levensstijl.
  • Als CM-lid kun je maximaal drie keer per kalenderjaar gratis deelnemen aan één van deze groepssessies.

Meer informatie

Wens je meer informatie? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Ga ook naar


CM-diensten en -voordelen