HomeVoordelenGezondheid en preventie

CM-gezondheidsconsulent

Je wil graag gezonder leven. Met meer levenskwaliteit. Maar hoe begin je eraan? Omdat gezondheid ver reikt, kun je nu ook een beroep doen op een CM-gezondheidsconsulent. 

CM-voordeel

Mogelijkheid om eenmaal per kalenderjaar een adviesgesprek aan te vragen bij een CM-gezondheidsconsulent, die je op weg helpt bij gezondheidsvragen in de meest brede betekenis. Er wordt uiteraard ingegaan op vragen over fysieke gezondheid. Maar omdat gezondheid meer is dan niet ziek zijn, komen ook je welbevinden, levenskwaliteit, sociale contacten en je dagdagelijkse functioneren aan bod. 

De CM-gezondheidsconsulent zal met jou in gesprek gaan over de aspecten waaraan je wil werken en zet je op weg om dat op een goede manier aan te pakken. Elk gesprek is maatwerk. Samen gaan jullie op zoek naar haalbare doelen. Mogelijk verwijst de CM-gezondheidsconsulent je naar hulpverleners of organisaties in je buurt die je verder kunnen helpen. Alles volledig vrijblijvend, want jij beslist zelf of en hoe je ermee aan de slag gaat.

Voorwaarden

  • Lid zijn van CM. 
  • Je had in het lopende kalenderjaar nog geen adviesgesprek bij de CM-gezondheidsconsulent.

Wat te doen?

Bij voorkeur vul je het formulier CM-gezondheidsconsulent in en duid je aan dat je een afspraak wenst. Je kunt de afspraak ook telefonisch boeken via het contactcenter van je ziekenfonds.

Kun je gemaakte afspraak toch niet doorgaan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het contactcenter om de afspraak te annuleren.

Goed om te weten

  • Het adviesgesprek zit vervat in de ledenbijdrage. Er worden geen bijkomende kosten aangerekend.
  • De CM-gezondheidsconsulent geeft geen (para)medisch advies. Bij langdurige opvolging is een doorverwijzing noodzakelijk.

Meer informatie

Wens je meer informatie? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Ga ook naar


CM-diensten en -voordelen