Contacteer ons

HomeVoordelenGezondheid en preventie

CM-gezondheidsconsulent

Je wil graag gezonder leven. En meer levenskwaliteit. Maar hoe begin je daaraan? De CM-gezondheidsconsulent helpt je om een goede start te nemen.

Nieuw CM-voordeel*

Gratis adviesgesprek eenmaal per kalenderjaar bij een CM-gezondheidsconsulent, die je op weg helpt bij gezondheidsvragen in de meest brede betekenis. Er wordt uiteraard ingegaan op vragen over fysieke gezondheid. Maar omdat gezondheid meer is dan niet ziek zijn, komen ook je welbevinden, levenskwaliteit, sociale contacten en je dagdagelijkse functioneren aan bod. 

De CM-gezondheidsconsulent zal met jou in gesprek gaan over de aspecten waaraan je wil werken. Je krijgt tips en de nodige adviezen om dat op een goede manier aan te pakken. Samen stellen jullie een actieplan op met haalbare doelen. Mogelijk verwijst de CM-gezondheidsconsulent je naar hulpverleners of organisaties die je kunnen helpen. Alles volledig vrijblijvend, want jij beslist zelf of en hoe je ermee aan de slag gaat.

*Onder voorbehoud van goedkeuring door de Controledienst van de ziekenfondsen

Voorwaarden

  • Lid zijn van CM. 
  • Je had in het lopende kalenderjaar nog geen adviesgesprek bij de CM-gezondheidsconsulent.

Wat te doen?

Vanaf 1 september kun je een afspraak boeken bij een CM-gezondheidsconsulent. Meer info volgt eind augustus. 

Goed om te weten

De CM-gezondheidsconsulent geeft geen (para)medisch advies. Als langdurige opvolging nodig is, zal je worden doorverwezen.

Ga ook naar


CM-diensten en -voordelen