HomeOver CMCM steunt

Music for Life

CM steunde meermaals Music for Life, de actie van Studio Brussel.

2012

Dementie op de agenda zetten, dat was het doel van Music For Life in 2012. Uiteraard deed CM mee, want ook je ziekenfonds vergeet dementie niet. 

CM-medewerkers zetten verschillende acties op poten en Axl Peleman kwam liedjes zingen waaraan speciale herinneringen verbonden zijn. 

CM-medewerkers en -vrijwilligers zamelden 2.200 euro in.

2011

In 2011 ging de opbrengst van Music for Life naar Rode Kruis-projecten die de strijd tegen diarree aangaan. Als gezondheidsfonds schaarde CM zich achter de actie.

CM-medewerkers en -vrijwilligers zetten meer dan zestig initiatieven op poten. Een ervan was wc-borstels vangen.

Alle acties brachten samen 33.544 euro op.

2008

'Aandacht voor elkaar, da's zorgen voor een goed leven' was het jaarthema van CM. Het sloot naadloos aan bij Music for Life 2008. Die actie zamelde geld in voor het Rode Kruis ten voordele van moeders op de vlucht voor oorlog en geweld

CM bood mee voor het exclusieve concert van Bart Peeters dat door Radio 1 werd geveild. Dankzij de inspanningen van de CM-medewerkers deed je ziekenfonds met 12.500 euro het hoogste bod.

Het optreden vond plaats in de Aeropolis, de nationale hoofdzetel van CM in Schaarbeek. Bart Peeters bracht er onder meer het CM-campagnelied 'Aandacht voor elkaar'.

Ga ook naar