Dreambaby

In de webshop van Dreambaby vind je alles wat je nodig hebt voor je baby: wandelwagens, autostoelen, verzorgingstafels, kleertjes … Wil je alles graag van dichtbij bekijken? Ga dan zeker op ontdekking in een van de Dreambaby-winkels.

Geen geurtjes dankzij een luieremmer Lees meer

Geen geurtjes meer

Met een luieremmer vermijd je onaangename geurtjes in je huis. Met de kleurrijke hoezen bij Dreambaby kan je deze leuk personaliseren. Krijg als Skoebidoe-lid nu 10% korting.

Altijd dichtbij Lees meer

Baby slaapt?

Met een babyfoon in je buurt hoor je altijd wanneer je baby je nodig heeft. Geniet nu 5 % korting op alle babyfoons bij Dreambaby.

Netjes eten Lees meer

Vrolijk aan tafel

Aan tafel met een vlinder, gekke monstertjes of kleurrijke patronen? Met een leuk eetsetje smaakt je baby's eten zoveel beter!

Veilig op de baan Lees meer

Samen in de auto

Je wilt dat je kindje altijd en overal veilig is, ook onderweg. Bij Dreambaby krijg je nu 10 % korting op autostoelen.

Zo zindelijk Lees meer

Zelf op het potje

Zelf op het potje gaan ... Het is een hele klus voor je kind. In het assortiment 'Op het Potje' van Dreambaby vind je alles om dit vlekkeloos te doen verlopen. Tijdelijk met 15 % korting.

Praktisch voor baby en mama Lees meer

Voeden in alle comfort

Je kleintje drinken geven doe je het liefst op een ontspannen manier. Met een borstvoedingskussen lukt dat perfect. Geniet nu van 10 % op borstvoedingskussens.

Verzorg je baby in alle comfort Lees meer

Heerlijk in bad

Zet je baby vanuit het bad meteen op het zachte verzorgingskussen. Aangenaam voor je baby, praktisch voor jou. Krijg nu 15% korting op luier- en wastafels.