Dreambaby

In de webshop van Dreambaby vind je alles wat je nodig hebt voor je baby: wandelwagens, autostoelen, verzorgingstafels, kleertjes … Wil je alles graag van dichtbij bekijken? Ga dan zeker op ontdekking in een van de Dreambaby-winkels.

Zo schattig! Lees meer

Ze groeien zo snel ...

De eerste kleertjes lagen vast al klaar. Maar voor je het weet is je kleine schat eruit gegroeid. Geniet nu 5 % korting op babykleertjes bij Dreambaby.

Veilig op weg Lees meer

In de auto

Je ukje groeit als kool! Wist je dat vanaf 110 cm kinderen op een zitje kunnen zitten in de auto? Profiteer nu bij Dreambaby van 20 % korting op verhoogkussens.

Slaapt baby? Lees meer

Altijd dichtbij

Met een babyfoon in je buurt hoor je altijd wanneer je baby je nodig heeft. Profiteer nu van 10 % korting op alle babyfoons bij Dreambaby.

Baby's verzorging Lees meer

Van badje tot potje

Voor de verzorging van je baby heb je heel wat spulletjes nodig: een badje, een verzorgingskussen, een badcape ... Profiteer nu van 10% korting op alles uit het assortiment 'Baby's verzorging' bij Dreambaby.

Warm ingeduffeld Lees meer

Genieten in bad

Je pasgeboren baby vindt het heerlijk om in bad te gaan. Houd hem ook achteraf rustig door hem warm in te duffelen. Bij Dreambaby krijg je nu 10 % korting op badtextiel.

Voeden in alle comfort Lees meer

Praktisch voor mama en baby

Je kleintje drinken geven doe je het liefst op een ontspannen manier. Met een borstvoedingskussen lukt dat perfect. Profiteer nu van 10 % korting bij Dreambaby.