CM-Thuiszorgwinkel

CM-Thuiszorgwinkel verwent jou en je kleine spruit. Zoek je kwaliteitsvolle babyartikelen, luiers, verzorgingsproducten of een trendy kraamcadeautje? Ons ruime aanbod ondersteunt je van bij het begin van je zwangerschap tot de voeding en verzorging van je baby. In onze uitleendienst kan je ook terecht voor het huren van hulpmiddelen die je baby tijdelijk nodig heeft. Als CM-lid geniet je steeds de hoogste korting.

Nood aan extra steun? Lees meer

Zorg voor je benen!

Spataders voorkomen tijdens je zwangerschap? Dat kan! Koop één paar zwangerschapssteunkousen en je krijgt een tweede paar aan - 50%.

De zomer komt er aan! Lees meer

Samen in het water of op het strand?

Lekker samen op het strand spelen dus! Een vervelend ongelukje mag de pret niet bederven … Geniet van 20% korting op de wegwerpzwembroekjes van Libero!

Train jezelf een platte buik! Lees meer

Je partner voor strakke buikspieren

Nog steeds last van een buikje? Haast je naar de Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting bij aankoop van een Power Roller van Tunturi.

Extra aandacht voor je borsten Lees meer

Uitstekend draagcomfort

De verzorging van je borsten is heel belangrijk zowel tijdens de zwangerschap als bij borstvoeding. Koop een aangepaste beha bij de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van een fikse korting!

Springvriendjes Lees meer

Evenwicht gezocht

Je kindje meteen een correcte zithouding aanleren? Dat kan perfect met de Rody zitdiertjes. Kom ze ontdekken in de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting!

Gezond gewicht! Lees meer

Je zwangerschapskilo's onder controle

Volg je gewicht nauwgezet op tijdens je zwangerschap. Haast je snel naar de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting op je Omron personenweegschaal.

Veilig en hygiënisch onderweg Lees meer

Een zacht, luchtdoorlaatbaar inlegje voor autostoel of buggy

Hou je je kindje graag fris en droog in de buggy of de auto? Haast je naar de CM-Thuiszorgwinkel en profiteer van 20% korting.

20% korting op Libero Newborn maat 2 (3-6 kg) Lees meer

Maximaal comfort

Verpak de billetjes van je baby in de zachte comfortabele luiers van Libero.

Je baby wordt steeds mobieler! Lees meer

Geef je peuter bewegingsvrijheid!

Tijd voor een nieuw soort luier: kom langs de CM-Thuiszorgwinkel en ontdek er de Libero Up&Go en je geniet van 20% korting!

Ideale partner voor een dynamische mama! Lees meer

Voor thuis en onderweg

Kom naar de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting op een Swing melkafkolftoestel.

Natuurlijk mooi Lees meer

Stralende huid

Nood aan een natuurlijke verzorging voor je al maar groter wordende buik? Of op zoek naar een oplossing voor droge en schrale huid?