CM-Thuiszorgwinkel

CM-Thuiszorgwinkel verwent jou en je kleine spruit. Zoek je kwaliteitsvolle babyartikelen, luiers, verzorgingsproducten of een trendy kraamcadeautje? Ons ruime aanbod ondersteunt je van bij het begin van je zwangerschap tot de voeding en verzorging van je baby. In onze uitleendienst kan je ook terecht voor het huren van hulpmiddelen die je baby tijdelijk nodig heeft. Als CM-lid geniet je steeds de hoogste korting.

Springvriendjes Lees meer

Evenwicht gezocht

Je kindje meteen een correcte zithouding aanleren? Dat kan perfect met de Rody zitdiertjes. Kom ze ontdekken in de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting!

Je baby wordt steeds mobieler! Lees meer

Geef je peuter bewegingsvrijheid!

Tijd voor een nieuw soort luier: kom langs de CM-Thuiszorgwinkel en ontdek er de Libero Up&Go en je geniet van 15% korting!

Gezond gewicht! Lees meer

Je zwangerschapskilo's onder controle

Volg je gewicht nauwgezet op tijdens en na je zwangerschap. Haast je snel naar de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting op je Omron personenweegschaal.

Dagelijkse discrete zekerheid Lees meer

Veilig gevoel

Na je bevalling nood aan een discrete bescherming? Haast je naar CM-Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting op het Tena Lady Mini-gamma.

Koortsachtig? Lees meer

Onmisbaar in elke huisapotheek

Profiteer van 15% korting bij aankoop van een thermometer Thermoval van Hartmann

Extra aandacht voor je borsten Lees meer

Uitstekend draagcomfort

De verzorging van je borsten is heel belangrijk zowel tijdens de zwangerschap als bij borstvoeding. Koop een aangepaste beha bij de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van een fikse korting!

Train jezelf een platte buik! Lees meer

Je partner voor strakke buikspieren

Nog steeds last van een buikje? Haast je naar de CM-Thuiszorgwinkel en geniet van 15% korting bij aankoop van een Power Roller van Tunturi.

Nood aan extra steun? Lees meer

Zorg voor je benen!

Spataders voorkomen tijdens je zwangerschap? Dat kan! Koop één paar zwangerschapssteunkousen bij de CM-Thuiszorgwinkel en je krijgt een tweede paar aan - 50%.

Rustig ademhalen Lees meer

Zuivere lucht

Last van droge lucht? Kom naar de CM-Thuiszorgwinkel en profiteer van 15% korting bij aankoop van een luchtbevochtiger