Ga zelf aan de slag

Wil je zelf werken aan betere slaapgewoontes? Dan zit je hier zeker op de juiste plek! Je krijgt hier een overzicht van online cursussen ontwikkeld door erkende specialisten, infosessies en tools waarmee jij aan de slag kan.

Zijaanzicht van slapende vrouw in bed onder de dekens, het Healthy Habits logo staat aan de linkerkant. Op de achtergrond half geopende gordijnen waar de zon net doorheen komt

Online gezondheidsprogramma met Healthy Habits

Betere slaap en slaapgewoontes met Healthy Habits

Vrouw die het laken van haar bed omhoog gooit om het te verluchten. We zien ook een hoofdkussen met het logo van Start to sleep op het bed liggen

Online gezondheidsprogramma’s met Start to Sleep

Stap voor stap en op 6 weken tijd je slaapklachten aanpakken met Start to Sleep.

Vooraanzicht van vrouw die rechtop slaapt met haar linkerhand onder haar hoofd, om haar hoofd te ondersteunen

Infosessies rond slaap

CM-Gezondheidsacademie organiseert heel wat interessante infosessies, workshops, webinars en cursussen over de meest uiteenlopende gezondheids- en welzijnsonderwerpen. De eerste stap zetten naar een gezond slaappatroon? Bekijk hieronder het specifieke aanbod voor slaap en schrijf je in. Via de inschrijvingsknop kom je terecht op de website van CM-Gezondheidsacademie.

Straffe voordelen voor jouw gezondheid

CM Gezondheidsfonds gelooft dat gezondheid zoveel meer is dan niet ziek zijn. We willen een zorgzame samenleving creëren met meer levenskwaliteit voor iedereen.

 
Contacteer ons