Healthy Habits Gezonde Winkelgids

Wat ga ik vanavond eten? Welke tussendoortjes zijn er naast fruit ook gezond en lekker? Kan ik naast sla nog iets anders op mijn boterham leggen? Maak de juiste keuzes in de supermarkt met de Healthy Habits Gezonde Winkelgids.

Laat je gidsen tussen gezonde winkelrayons

Als je boodschappen doet, is er aan keuze geen gebrek. Maar hoe maak je de juiste keuzes? De Gezonde Winkelgids van Healthy Habits voorziet een gestructureerd fotoalbum met 300 tot 600 foto’s van gezonde producten uit jouw supermarkt. Aan de hand van de foto’s, vind je de producten sneller terug in de supermarkt. Bekijk ze overzichtelijk op je smartphone, waar en wanneer je wilt.  

En wat nu gekookt? Bovenop het fotoalbum krijg je heel wat recepten met slim aangepaste, gezonde versies van de meest populaire maaltijden. Zo kun je aan de slag met 100 haalbare recepten voor zowel warme maaltijd, lunch als ontbijt.  

Altijd inspiratie en duidelijkheid? De Gezonde Winkelgids is een simpel en visueel hulpmiddel waarmee gezond leven veel eenvoudiger wordt. Honderden mensen hebben de materialen al getest en goedgekeurd. Ook interesse?

Koop het pakket voor 29,90 euro in Colruyt, Carrefour, Delhaize, Aldi, Albert Heijn of Lidl. Je kunt ze ook afzonderlijk kopen en krijgt bovendien korting op het tweede pakket. 

 

Wat krijg ik dan precies?

  • Gestructureerd foto album met 300 tot 600 gezonde productvoorbeelden per winkel 
  • 100 gezonde en toegankelijke recepten met productvoorbeelden per winkel 
  • Basis uitleg en adviezen via video’s: ontbijt, lunch, warme maaltijd