Verschillende groene groenten in één beeld zoals paprika, avocado, boontjes en erwtjes, asperges, sla enzovoort

Recepten & Weetjes: Hier vind je artikels, quizzen, factchecks en recepten

Mag je elke dag een eitje eten? Is fruitsap gezonder dan frisdrank? Uitspraken over voeding groeien als kool. CM neemt ze onder de loep en onderscheidt feiten van fabels. Ben jij een voedingsleek of een voedingsexpert? Test je kennis in een quiz. We laten je ook niet op je honger zitten: ontdek lekkere en gezonde recepten.

 
Filter op type
Lasagne met spinazie en quorn
Recepten

Lasagne met spinazie en quorn

Lasagne, maar dan gezonder. Met quorngehakt, spinazie en wat roomkaas weet jij deze klassieker met een twist ook wel te smaken.

Pompoenstoofpotje met feta en kruidige aardappelblokjes
Recepten

Pompoenstoofpotje met feta en kruidige aardappelblokjes uit de oven

Een stoofpotje klinkt al gauw als veel werk. Toch is het mits de juiste voorbereidingen een fluitje van een cent. Het genot is nadien dubbel zo groot.

Vegetarische wok
Recepten

Vegetarische wok

Op zoek naar een eenvoudig en gezond eenpansgerecht? Scrol niet verder, want dit wokgerecht met prinsessenboontjes, gember en pastinaak brengt je in hogere culinaire sferen.

Mexicaanse chili sin carne
Recepten

Mexicaanse chili sin carne

Wie is ondertussen nog niet vertrouwd met het Mexicaanse chili con carne? De sin carne, ofte de zonder-vlees-versie, probeerde je wellicht nog niet uit? Nochtans ook een toppertje.

Ovenschotel met witloof en aardappelpuree
Recepten

Ovenschotel met witloof en aardappelpuree

Net zoals een winter naar ovenschotels snakt, snakt een ovenschotel naar vlees? Toch niet! Ook deze vegetarische variant is een blijvertje.

Grill van groene asperges
Recepten

Grill van groene asperges

Het groene goud voor de verandering niet gestoomd, maar op de grill. Een heerlijk lichte maaltijd die mits wat kaas een Italiaanse toets krijgt.

 
Contacteer ons