Wat

CM heeft samenwerkingsovereenkomsten met projectontwikkelaars die aangepaste appartementen of serviceresidenties bouwen.

De Zorgmakelaar zorgt ervoor dat ouderen die in zo’n serviceresidentie wonen, gemakkelijk toegang krijgen tot dienstverlening en persoonlijke zorg.

De Zorgmakelaar:

  • is het aanspreekpunt voor ouderen die thuis of in een aangepaste woning verblijven;
  • biedt hen persoonlijk ondersteuning en maakt daarvoor gebruik van moderne communicatiemiddelen, zoals de beeldtelefoon of de tablet pc;
  • begeleidt hen naar een optimale dienstverlening en zorg op maat van ouderen;
  • bemiddelt hiervoor met dienstverlenings- en zorgleveranciers.

De Zorgmakelaar maakt dus afspraken met leveranciers over de kwaliteit, de prijs, de voordelen, de leveringstermijnen en de garanties.

Jij bent misschien een leverancier of zorgaanbieder die in een van onze residenties actief wil zijn.

CM als zorgmakelaar?

Assistentiewoningen worden speciaal zo ontworpen dat ze nu al voldoen aan latere zorgbehoeften bij het ouder worden. De zorgmakelaar staat in voor alle zorgdiensten, ondersteuning en begeleiding. CM is zo’n zorgmakelaar. Zij zorgt ervoor dat de bewoners op een brede waaier van diensten kunnen rekenen.

Het voordeel voor de bewoner is dat hij blijft wonen binnen het comfort van een eigen appartement. Dankzij de expertise van CM komen de nodige professionele diensten en medische zorgen makkelijk binnen bereik.

Precies dat maakt CM voor vastgoodontwikkelaars een interessante partner.