Voordelen

Het hele jaar door geniet je als CM-lid van straffe Skoebidoe-deals en CM-voordelen op maat van jouw gezin. Ontdek hieronder een selectie van de kortingen en voordelen. Op skoebidoe-deals.be vind je het volledige aanbod.

Babymateriaal ontlenen

Voor de korte tijd dat je een aerosolapparaat, babyweegschaal, afkolfapparaat of urinealarm gebruikt, hoef je niet te investeren in dure apparatuur. Ontleen je materiaal voordelig met CM.

CM-voordeel

Knuffelgym met Bumba

In tien afleveringen zet Bumba peuters, kleuters én hun (groot)ouders, aan tot uitdagende turnoefeningen. Alle oefeningen worden in goede banen geleid door Bumba en zijn vrienden!

CM-voordeel

Materiaal voor bedplassen

Wordt je kindje maar niet droog 's nachts? Dan kan een plaswekker misschien helpen. Als CM-lid krijg je korting op een plaswekker en sensorbroekje met urinealarm.

CM-voordeel

Thuisoppas zieke kinderen

Is je kindje plots ziek en moet je gaan werken? Geen nood, CM zorgt voor een oplossing en organiseert opvang bij je thuis. CM voorziet oppas bij zieke kinderen tot en met 12 jaar bij jou thuis.

CM-voordeel

Babymassage

Babymassage is niet alleen leuk en de perfecte vorm van quality-time met je baby. Het is ook de beste remedie tegen huiluurtjes, darmkrampjes en slapeloze momenten.

CM-voordeel

Terugbetaling bij de dokter

Kleine kinderen hebben vaak meer medische kosten. Daarom betaalt CM 75 procent van het remgeld voor doktersbezoeken terug voor kinderen tot en met 6 jaar.

CM-voordeel

Psychologische zorg

Het ouderschap is best pittig en niet iedereen beleeft de fameuze roze wolk. Heb je nood aan ondersteuning? Dan kan je als CM-lid rekenen op een terugbetaling.

CM-voordeel

Skoebidoe-deals

Bovenop alle CM-voordelen profiteer je bij Skoebidoe ook van straffe deals en kortingen: van Kruidvat, Torfs en De Gele Flamingo tot Center Parcs, Plopsa en veel meer!

CM-deal

CM-MediKo Plan

Met kinderen in huis kunnen medische kosten snel oplopen. Ga je naar de tandarts, pediater of oogarts? Met CM-MediKo Plan krijg je ook die kosten een groot deel terugbetaald.

CM-verzekering

Peuters in actie

Volg een gratis sessie ‘Peuters in actie’, georganiseerd door CM in samenwerking met Wiegwijs. Tijdens de doe-sessie leer je als (groot)ouder concrete beweegtips en spelimpulsen om samen te spelen met je (klein)kind.

CM-voordeel

Osteopathie

Per osteopathische behandeling betaalt CM 10 euro terug, met een maximum van 50 euro per CM-lid per kalenderjaar, voor osteopathie en chiropraxie samen.

CM-voordeel

CM-Hospitaalplan

CM-Hospitaalplan is een kostendekkende verzekering die voor terugbetalingen zorgt bij de kosten van je (dag)opname, de voor- en nazorg bij je opname en de ambulante zorg bij bepaalde ernstige ziekten.

CM-verzekering

Kraamzorg

CM betaalt je tot 5 euro per gepresteerd uur kraamzorg terug. Je krijgt tot dertig uur kraamzorg terugbetaald per kind en per ouder die aangesloten is bij CM. Als beide ouders CM-lid zijn, kan het CM-voordeel dus oplopen tot 300 euro.

CM-voordeel

Massembre

Als CM-lid geniet je van korting in het budgetvriendelijke vakantiecentrum Massembre. Massembre is een budgetvriendelijk vakantiecentrum en wandelparadijs, op 20 kilometer van Dinant, vlak bij de Franse grens. Het is de ideale verblijfplaats voor jonge gezinnen en families.

CM-voordeel

CM-gezondheidsconsulent

Je wil graag gezonder leven. Met meer levenskwaliteit. Maar hoe begin je eraan? Doe een beroep op de CM-gezondheidsconsulent. Ieder CM-lid kan eens per jaar een gesprek hebben. Het gesprek zit vervat in de CM-bijdrage. Er worden geen bijkomende kosten aangerekend.

CM-voordeel

Geboortevoordelen en babygeschenk

Ben je net ouder geworden? Proficiat! CM viert graag mee. Skoebidoe, de CM-kinderservice, verwent je met grote en kleine babygeschenken en -voordelen.

CM-voordeel

Intersoc

Intersoc vzw organiseert elke zomer en winter vakanties naar tal van Europese landen. Als CM-lid geniet je van een korting bij Intersoc vzw. Ben je zwanger? Dan reis je aan de helft van de prijs. Kinderen tot en met zes jaar reizen gratis mee!

CM-voordeel

CM-Gezondheidsacademie

Met een uitgebreid aanbod van vormingen wil CM iedereen, lid of geen lid, inspireren en vaardigheden aanleren rond de meest uiteenlopende gezondheids- en welzijnsonderwerpen. Meer informatie over elke activiteit vind je in de agenda. Als CM-lid kun je deelnemen aan een kortingstarief.

CM-voordeel