Voordelen

Het hele jaar door geniet je als CM-lid van straffe Skoebidoe-deals en CM-voordelen op maat van jouw gezin. Ontdek hieronder een selectie van de kortingen en voordelen. Op skoebidoe-deals.be vind je het volledige aanbod.

Skoebidoe-deals

Bovenop alle CM-voordelen profiteer je bij Skoebidoe ook van straffe deals en kortingen: van Kruidvat, Torfs en De Gele Flamingo tot Center Parcs, Plopsa en veel meer!

CM-deal

Babymateriaal ontlenen

Voor de korte tijd dat je een aerosolapparaat, babyweegschaal, afkolfapparaat of urinealarm gebruikt, hoef je niet te investeren in dure apparatuur. Ontleen je materiaal voordelig met CM.

CM-voordeel

Knuffelgym met Bumba

In tien afleveringen zet Bumba peuters, kleuters én hun (groot)ouders, aan tot uitdagende turnoefeningen. Alle oefeningen worden in goede banen geleid door Bumba en zijn vrienden!

CM-voordeel

Materiaal voor bedplassen

Wordt je kindje maar niet droog 's nachts? Dan kan een plaswekker misschien helpen. Als CM-lid krijg je korting op een plaswekker en sensorbroekje met urinealarm.

CM-voordeel

Thuisoppas zieke kinderen

Is je kindje plots ziek en moet je gaan werken? Geen nood, CM zorgt voor een oplossing en organiseert opvang bij je thuis. CM voorziet oppas bij zieke kinderen tot en met 12 jaar bij jou thuis.

CM-voordeel

Babymassage

Babymassage is niet alleen leuk en de perfecte vorm van quality-time met je baby. Het is ook de beste remedie tegen huiluurtjes, darmkrampjes en slapeloze momenten.

CM-voordeel

Terugbetaling bij de dokter

Kleine kinderen hebben vaak meer medische kosten. Daarom betaalt CM 75 procent van het remgeld voor doktersbezoeken terug voor kinderen tot en met 6 jaar.

CM-voordeel

Psychologische zorg

Het ouderschap is best pittig en niet iedereen beleeft de fameuze roze wolk. Heb je nood aan ondersteuning? Dan kan je als CM-lid rekenen op een terugbetaling.

CM-voordeel

CM-MediKo Plan

Met kinderen in huis kunnen medische kosten snel oplopen. Ga je naar de tandarts, pediater of oogarts? Met CM-MediKo Plan krijg je ook die kosten een groot deel terugbetaald.

CM-verzekering

Peuters in actie

Samen met je kindje bewegen is leuk. Bovendien stimuleert het de ontwikkeling van je kleine spruit. Tijdens de sessie 'Peuters in actie' sla je deze twee vliegen in één klap. En dat helemaal gratis!

CM-voordeel

Osteopathie

Bij krampjes, reflux of een voorkeurshouding kan osteopathie een mooie aanvulling zijn op de behandeling van de dokter. CM betaalt 10 euro per osteopathische behandeling terug.

CM-voordeel

CM-Hospitaalplan

Moet je kindje naar het ziekenhuis? Dan kunnen de kosten hoog oplopen. Ook een ziekenhuisbevalling kost heel wat. Een goede hospitalisatieverzekering, zoals CM-Hospitaalplan, is geen overbodige luxe.

CM-verzekering

Kraamzorg

Een baby schudt je leven grondig door elkaar. Een stel helpende handen is in die periode meer dan welkom. En dat is precies wat kraamzorg doet. CM betaalt je tot 300 euro kraamzorg terug.

CM-voordeel

Er even tussenuit in Massembre

Er even tussenuit met het hele gezin in de Ardennen? Dat kan in Massembre, de ideale verblijfplaats voor jonge gezinnen en families! Als CM-lid boek je je verblijf met 10 % korting!

CM-voordeel

CM-gezondheidsconsulent

Wil je als ouder met jonge kinderen gezonder leven? Meer kwaliteit uit het leven halen? De CM-gezondheidsconsulent zet je op weg tijdens een persoonlijk gesprek.

CM-voordeel

Geboortegeschenken

CM verwent kersverse ouders met grote en kleine babygeschenken. Het geboortegeschenk kan oplopen tot 360 euro per gezin. Maar dat is nog niet alles.

CM-voordeel

Op vakantie met Intersoc

Intersoc heeft alles in huis om jou een topvakantie te bezorgen. Ben je zwanger tijdens je vakantie? Dan reis je aan de helft van de prijs. Kinderen tot 6 jaar reizen gratis tijdens Oekkie-vakanties!

CM-voordeel

Infosessies en workshops

Opvoedingsvragen? CM-Gezondheidsacademie organiseert infosessies en workshops over uiteenlopende gezondheids- en welzijnsonderwerpen voor ouder én kind.

CM-voordeel