HomeSelfservice

Mijn terugbetalingen

Raadpleeg een gedetailleerd overzicht van de terugbetalingen voor jou en je gezin. Dit kan zowel via Mijn CM als via de Mijn CM-app.

Zoeken kan zowel op prestatiedatum (wanneer je bij je zorgverlener langsging) als op terugbetalingsdatum (wanneer CM de terugbetaling uitvoerde).

Heb je een overzicht van je terugbetalingen of een attest medische uitgaven nodig van een bepaalde periode (bijvoorbeeld voor verzekeringen)? Zoek dan op prestatiedatum. Met één klik kun je alle zoekresultaten selecteren en daarna afdrukken of opslaan als pdf.

Prestaties die afgerekend werden via de regeling betalende derde (waarbij het honorarium rechtstreeks vereffend wordt tussen de zorgverlener en het ziekenfonds) staan momenteel nog niet in het overzicht van terugbetalingen. Indien je een volledig overzicht wenst, kan je dit telefonisch of via het contactformulier aanvragen. 

Regel je CM-zaken op je smartphone

De Mijn CM-app is jouw digitale kantoor: altijd en overal beschikbaar voor praktische zaken zoals CM-voordelen aanvragen, gele klevers bestellen, terugbetalingen opvolgen of je EZVK bekijken.

Lees meer en download de app