Is een extra verzekering écht nodig?

Ben je aangesloten bij CM? Top! Dan ben je in orde met de verplichte ziekteverzekering en kun je rekenen op heel wat voordelen en diensten. Is een extra verzekering dan eigenlijk nog nodig? Lees hieronder drie redenen waarom dit zeker geen overbodige luxe is. 

1. CM betaalt niet alles terug

Gezondheidszorg kost veel geld. CM Gezondheidsfonds betaalt hier gelukkig een deel van terug, maar lang niet alles. Heb je tandproblemen of beland je in het ziekenhuis? Dan lopen de kosten al snel op. Dankzij de extra verzekeringen van CM kun je op beide oren slapen.  


Draag je een beugel of heb je een bril nodig? Met CM-MediKo Plan is de kostprijs niet langer een probleem. 

 

2. Een ziekenhuisopname is duur

Wist je dat een ziekenhuisopname heel wat kosten met zich meebrengt? Het loopt al snel op. Veel mensen schrikken zich een hoedje als ze de eindfactuur in handen krijgen. Je zou voor minder, want het gaat al snel over enkele honderden (of soms duizenden) euro’s!

 

Geen nood. CM-Hospitaalplan komt tegemoet in de kosten van je hospitalisatie, voor- en nazorg en thuiszorg bij bepaalde ernstige ziektes. 

 

Wie helemaal gerust wil zijn, kan zich aanvullend aansluiten bij CM-Hospitaalfix Extra. Ontvang een vast bedrag per opnamedag én een extra dekking voor niet-medische kosten tijdens een ziekenhuisopname.  
 

3. Iedereen kan ziek worden

Je bent in de fleur van je leven. Je denkt waarschijnlijk nog niet aan ziekenhuisopnames en tandprothesen. Waarom zou je? Maar pas op, iedereen kan van de trap vallen of zijn milt scheuren. In het ziekenhuis liggen is sowieso al niet fijn, maar het gebrek aan een hospitalisatieverzekering zorgt voor extra stress. Maak het je toekomstige zelf makkelijker door een hospitalisatieverzekering af te sluiten. 
 

Kortom: dankzij CM-verzekeringen hoef je je niet langer zorgen te maken over een peperdure rekening. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de CM-website of doe de test om te zien welke verzekering bij jou past.