Deal: safety first met de soa-test van testalize.me

Wil je nieuw lief seks zonder condoom, was je laatste keer niet zo heel veilig of heeft je sekspartner een soa? Dan is een soa-test niet overbodig.

Met de zelfafnametesten van  testalize.me kun je thuis in jouw eigen omgeving test afnemen om te zien of je een seksueel overdraagbare aandoening (soa) hebt. Via de testwijzer kom je te weten of het nodig is om je te laten testen en welke soort test je dan best aankoopt.

Soa’s zijn vervelend maar niet onoverkomelijk.  Het is belangrijk om actie te ondernemen wanneer blijkt dat je een soa hebt. Zo kun je geen anderen meer besmetten. En een onbehandelde soa kan ernstige gevolgen zoals onvruchtbaarheid, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een aantasting van het zenuwstelsel en hart- en bloedvaten.

Wanneer moet je je laten testen? 

 •  Je hebt een nieuwe relatie en jullie willen vrijen zonder condoom. 

 • Je hebt klachten zoals jeuk, wratjes, zweertjes, blaasjes, meer of andere afscheiding of pijn bij het plassen.

 • Je had seks zonder condoom met iemand die soa-symptomen had.

 • Je kreeg van een sekspartner een waarschuwing dat die een soa heeft. 

 • Je wil zwanger worden of je bent al zwanger.

Heb je klachten?

Heb je klachten zoals jeuk, wratjes, zweertjes, blaasjes, meer of andere afscheiding dan gewoonlijk of pijn bij het plassen? Dan laat je je beter testen bij de huisarts. Heb je geen fysieke klachten en test je je liever zelf thuis en volledig anoniem? Dat kan met de betrouwbare zelfafnametesten van testalize.me. 

Hoe werkt testalize.me?

 1. In één klik online besteld.
 2. Levering in een neutraal pakket.
 3. Een eenvoudige staalafname.
 4. Beoordeling door een arts.
 5. Na ontvangst in het labo krijg je binnen de 48 uur een online resultaat via een unieke code.
 6. Test je positief op een soa? Geen paniek: neem je labo-uitslag mee naar je huisarts.

Let op! 

Wanneer je de test ontvangt, zit er een retourbox bij. Deze moet je zelf nog frankeren als pakketpost. De verzendkosten hangen af van de gekozen optie (bpost, DHL, PostNL, … ) en beginnen vanaf 9 euro.

Stuur de box terug als pakket, niet per brievenpost. Zo kun je via een track-and-tracenummer het pakket volgen.

Goed om te weten

-    Een zelfafnametest is anoniem. Testalize.me slaat geen persoonlijke gegevens op en wisselt deze ook niet uit met CM. Je ouders weten niet dat je je test op een soa.
-    Een zelfafnametest betaal je volledig uit eigen zak
-    Je laten testen bij je huisarts is goedkoper. CM betaalt het grootste deel van je bezoek terug. Ook voor de labokosten krijg je voor een deel terugbetaald. Je ouders kunnen wel zien dat je een terugbetaling krijgt van de arts, maar niet waarvoor je naar de dokter ging.

50% korting op een soa-test 👇

Wil je nieuw lief seks zonder condoom, was je laatste keer niet zo heel veilig of heeft je sekspartner een soa? Dan is een soa-test niet overbodig. 

Better safe than sorry

Via de zelfafnametesten van testalize.me kan je thuis de test afnemen om te zien of je een seksueel overdraagbare aandoening hebt.

 

👉 Nu voor 29,95 euro in plaats van 59,95 euro

👉 Anoniem en betrouwbaar thuis testen

👉 Analyse in labo, resultaat binnen 72 uur 

 

Goed om te weten

- Een zelfafnametest is anoniem. Testalize.me slaat geen persoonlijke gegevens op en wisselt deze ook niet uit met CM. Je ouders weten niet dat je je test op een soa.

- Een zelfafnametest betaal je volledig uit eigen zak.

 

Vraag je code aan 👇

Ben je CM lid?