CM: wasda? Even over ons

Met 4,5 miljoen leden is CM het grootste gezondheidsfonds van het land. Geen toeval, want ze engageert zich voor een ijzersterke en ledengerichte dienstverlening.

CM is meer dan een ziekenfonds: met verschillende initiatieven, zoals de Urban walks en webinars, workshops en infosessies, zet ze haar leden aan om gezonder te leven.

Solidariteit staat op de eerste plaats. CM engageert zich voor de gezondheid en het welzijn van iedereen, ziek of gezond, jong of oud, arm of rijk.

Als lid sta je op de eerste plaats en kun je rekenen op duidelijke informatie, een proactieve dienstverlening op maat, bijstand en verdediging. We bieden je een waaier van CM-voordelen aan. Heb je een nieuwe bril of lenzen of nood aan psychologische hulp? CM is er voor jou. Wist je dat CM een deel van je lidgeld van je sportvereniging terugbetaald?

  De troeven van CM:

 • Ledengerichte dienstverlening met snelle en efficiënte terugbetaling van je medische kosten.

 • Een waaier van diensten en voordelen voor jong en oud, ziek en gezond, actief en niet-actief.

 • Uitstekende hospitalisatieverzekering voor minder dan 1 euro per dag.

 • Persoonlijke service, ook bij grote veranderingen in je leven en als het wat minder gaat.

CM in je broekzak

Dankzij de Mijn CM-app regel je alles met smartphone. Een terugbetaling voor een CM-voordeel aanvragen? Check ✔. Een overzicht van alle betalingen, door en voor CM? Check ✔ . Je Europese Ziekteverzekeringskaart altijd op zak? Check ✔. CM maakt het makkelijker voor jou.

Maak een vriend gelukkig ...

  … en ontvang een cadeauchecque

  Heb je vrienden of familieleden die geen CM-lid zijn? Laat hen dan kennismaken met CM.
  Veel hoef je hiervoor niet te doen. Laat jouw gegevens achter en verstuur de e-mail die je ontvangt aan jouw vriend.

  Voor elke persoon die we op afspraak bezoeken om onze talrijke ledenvoordelen voor te stellen, krijg je een cadeaucheque van 20 euro, te verzilveren bij Colruyt Groep.