Festivals

Op vele muzikale evenementen en festivals lopen mobiele CM-teams rond, die gratis oordopjes weggeven. Spotte jij ons al?

Oordopjes

Kijk op de festivals uit naar de CM-teams. Ze geven je gratis oordopjes. Want als je op je oren let, geniet je langer en intenser van muziek. De oordoppen zorgen voor een gemiddelde demping van 15 decibel en zijn herbruikbaar.

Festivalkalender

Waar en wanneer je de CM-teams tegen het lijf loopt, ontdek je op de kalender hieronder.

Wedstrijden, vrijkaarten en kortingen

Tijdens het festivalseizoen gooit CM regelmatig met kortingen en vrijkaarten. Hieronder vind je het overzicht.

  Ga met korting naar dit wervelend muziekspektakel! Op zaterdag 6 juli 2024 vindt de 35ste editie van Taptoe Brugge plaats op de Burg. 

  Dit wervelende muziekspektakel van show- en marchingbands staat opnieuw garant voor een schitterende avond met de absolute top uit binnen- en buitenland. Geniet 2,5 uur uur lang van optredens en muziek op het mooiste historische plein van Europa.

  En het beste nieuws: CM-leden krijgen 15 % korting op hun ticket (geen VIP-tickets). Surf naar www.taptoebrugge.be en bestel er je tickets met de code exclusief voor CM-leden: TAPTOEBR2024CM

  Begin mei barst de festivalgekte in het West-Vlaamse Ingelmunster weer helemaal los. Met onder andere optredens van Daan, Tom McRae, Noordkaap en Axelle Red, belooft het een leuk feestje te worden. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen trouwens gratis binnen.

  Neem tot en met 24 april deel aan de wedstrijd en maak kans op een duodagticket. Je kan zelf kiezen op welke dag je gaat. 

  Waag je kans!

  Meer info over het festival: www.labadoux.be 

  Meewerken als vrijwilliger op festivals of events?

  CM is op zoek naar gedreven en dynamische festival- en eventvrijwilligers. Kijk jij al reikhalzend uit naar de nieuwe festivalzomer? Pik je graag een plaatselijk event mee? Ben je een sociaal beestje? Dan hebben wij het ideale aanbod voor jou.

  Antwerpen | Limburg | Oost-Vlaanderen

  Vlaams-Brabant en Brussel | West-Vlaanderen