Skoebidoe, jouw gids in het ouderschap

Op Skoebidoe vind je informatie en advies over uiteenlopende thema’s. De eerste echo, het eerste tandje of voor het eerst naar school? Skoebidoe is er steeds bij!

Mentaal welzijn ouders

Kinderen brengen vreugde en geluk, maar ook momenten van stress en druk. Aandacht voor je mentale gezondheid is belangrijk.

Schermtijd

Veel kinderen zijn verzot op tablets, smartphones en televisie. Zorg voor een evenwicht tussen schermtijd en ‘andere’ tijd.

Win 4 gezinstickets voor de nieuwste Bumba-show!

Goed nieuws! Bumba trekt dit najaar terug naar het theater in jouw buurt! En Skoebidoe geeft 12 x 4 tickets weg.

Voordelen en promoties

Ontdek de CM-voordelen en alle lopende promoties bij Skoebidoe.

-5€ op zwangerschapspanty's bij Goed

Draag compressiekousen tijdens je zwangerschap. Die zorgen voor een goede bloeddoorstroming en verkleinen de kans op spataders of te zwaar belaste benen.

Meer info

15 % korting op gezonde, kant-en-klare diepvriesmaaltijden

Als kersverse ouder ontbreekt vaak de tijd of energie om een verse, gezonde maaltijd op tafel te toveren. Solid Stash is daarom de ideale kraamkost!

Meer info

My Carry Potty Potje Vos en pinguïn aan €27 i.p.v. €33,50

De lieve pinguïn en vos van My Carry Potty helpt je kleine spruit graag tijdens z'n zindelijkheidstraining op het potje!

Meer info

10% op het volledige assortiment Dreambee bij Dreambaby

De hele babyuitzet samenstellen in één stijl? Dat kan met Dreambee, het eigen merk van Dreambaby. Je vindt er telkens een basislijn en twee themacollecties met alle artikelen die je kindje nodig heeft.

Meer info

15% korting op Folavit bij Goed

Folavit is een voedingssupplement met actieve vorm van foliumzuur aanbevolen vanaf de zwangerschapswens tot de hele borstvoedingsperiode.

Meer info

OK Baby Fietsstoel aan €76 i.p.v. €95,95

Zin in een fietstochtje met je kleine spruit? In de Body Guard-fietsstoel van OK Baby zit je kindje veilig achteraan bij jou op de fiets.

Meer info

Bébé-jou Waskussen aan €23,95 i.p.v. €29,95

Dit witte waskussen van bébé-jou is de ideale basic om je kindje te verzorgen. Met dit waskussen kan je je baby comfortabel verluieren en hem goed afdrogen na zijn badje.

Meer info