CM-deals slaap

Een gezond slaappatroon vraagt inspanning, maar het loont. We geven je hier een overzicht van producten die je hierin mogelijk kunnen ondersteunen.

28 november 2023

Moonbird

Moonbird is jouw persoonlijke ademcoach. Houd je moonbird in je hand. Kies een oefening en laat je begeleiden door het ritme van je moonbird die uitzet en weer krimpt. Moonbird laat je zien hoe je lichaam tot rust komt.

28 november 2022

Propeaq Lichtbril

Lichttherapie is een succesvolle techniek voor ploegenwerkers, jetlags en winterdepressies. Personen die tekenen vertonen van het verlate slaapfasen syndroom (DSPS) plukken ook de vruchten van lichttherapie.

28 november 2022

Somnox 2

Ervaar je vaak stress en onrust in je dagdagelijkse leven? Neem je dit soms ook mee wanneer je onder de wol kruipt? Dit kan de oorzaak zijn van slapeloosheid. Somnox 2 maakt gebruik van unieke ademhalingstechnieken die je heerlijk ontspannen aan de nacht laat beginnen.

28 november 2022

LIFT your performance lage rug - traject

Als je last hebt van lage rugpijn en gefrustreerd bent omdat je geen oplossing lijkt te vinden, is er een goede kans dat LIFT je kan helpen met het traject 'Een gezonde lage rug in 4 weken'.

28 november 2022

Slaapdagboek

Het slaapdagboek is ook een handig hulpmiddel om je slaappatroon met je huisarts of slaapexpert te bespreken.

28 november 2022

Slaapdoppen op maat

Slaapdoppen op maat passen perfect in je oren en verminderen lawaai dat je uit je nachtrust houdt of haalt. Een snurkende partner, verkeerslawaai of andere stoorzenders worden gedempt. Laat je slaapdoppen op maat maken in een Audika hoorcentrum (het vroegere Goed hoorcentrum).

22 augustus 2023

Hoofdkussen

Voor een verkwikkende nachtrust is een degelijk hoofdkussen onontbeerlijk. Vind het volledig hoofdkussenaanbod met 10% CM-ledenkorting op de website van Goed thuiszorgwinkel.

28 november 2022

LIFT your performance - 3 maanden abonnement

Online begeleiding en mobiliteitstrainingen om pijnklachten te verminderen, ontwikkeld door kinesitherapeuten.

28 november 2022

LIFT mobility challenge

Het moderne leven kan ons vaak gevangen houden in een cyclus van stijfheid en ongemak. Tijdens de mobility challenge van LIFT leer je om 7 dagen lang 10 minuten per dag aan je mobiliteit te werken.

28 november 2022