Slaap

Weet altijd als eerste wat er leeft in jouw buurt.

CM-deals slaap

Een gezond slaappatroon vraagt inspanning, maar het loont. We geven je hier een overzicht van producten die je hierin mogelijk kunnen ondersteunen.

28 november 2023

Waarom slapen wij?

Slaap zorgt er in de eerste plaats voor dat je lichaam de rust krijgt om fysiek te herstellen van de dag. Niet alleen je lichaam maar ook je geest neemt ’s nachts wat rust om de volgende ochtend weer aan een nieuwe dag te kunnen beginnen.

27 november 2022

Slaap, kindje, slaap. Ook in de zomer, please

Heb jij jonge kinderen? Dan weet je dat een goede nachtrust goud waard is. Maar in de zomer kan daar serieus wat storing op zitten. Het is langer licht, de zon komt vroeger op, de dagen verlopen rommelig en de nachten zijn te warm. En net als je kindje dat gewend is, duikt de ‘normale’ routine weer op. Slaapcoach Karen Claes geeft tips voor 4 concrete situaties.

20 juni 2023

Zo kruip je ontspannen onder de wol

De overgang van wakker zijn naar slapen verloopt geleidelijk. Daarom is het belangrijk dat je je lichaam rustig voorbereidt op de nacht.

27 november 2022

Wat is een slaap- en waakritmestoornis?

27 november 2022

Moonbird

Moonbird is jouw persoonlijke ademcoach. Houd je moonbird in je hand. Kies een oefening en laat je begeleiden door het ritme van je moonbird die uitzet en weer krimpt. Moonbird laat je zien hoe je lichaam tot rust komt.

28 november 2022

Factcheck: Helpt yoga tegen angststoornissen?

Merk je dat je voortdurend piekert, overbezorgd bent en vreest dat alles fout zal lopen? Ontdek of yoga rust kan brengen en zelfs angsten verminderen.

24 november 2020

Propeaq Lichtbril

Lichttherapie is een succesvolle techniek voor ploegenwerkers, jetlags en winterdepressies. Personen die tekenen vertonen van het verlate slaapfasen syndroom (DSPS) plukken ook de vruchten van lichttherapie.

28 november 2022

LIFT your performance lage rug - traject

Als je last hebt van lage rugpijn en gefrustreerd bent omdat je geen oplossing lijkt te vinden, is er een goede kans dat LIFT je kan helpen met het traject 'Een gezonde lage rug in 4 weken'.

28 november 2022

Slaapdoppen op maat

Slaapdoppen op maat passen perfect in je oren en verminderen lawaai dat je uit je nachtrust houdt of haalt. Een snurkende partner, verkeerslawaai of andere stoorzenders worden gedempt. Laat je slaapdoppen op maat maken in een Audika hoorcentrum (het vroegere Goed hoorcentrum).

28 november 2022

Hoofdkussen

Voor een verkwikkende nachtrust is een degelijk hoofdkussen onontbeerlijk. Vind het volledig hoofdkussenaanbod met 10% CM-ledenkorting op de website van Goed thuiszorgwinkel.

28 november 2022

LIFT your performance - 3 maanden abonnement

Online begeleiding en mobiliteitstrainingen om pijnklachten te verminderen, ontwikkeld door kinesitherapeuten.

28 november 2022