Single Natalie: 'Ik mis de diepe verbinding met een lief'

Natalie De Winter (38) is nu iets meer dan een jaar single. Het vrijgezel zijn, vindt ze maar niks. Zeker niet omdat ze een gezin wil stichten en de tijd dringt. Haar laatste relatie liep stuk op dat dilemma: zij wou kinderen, hij niet.

2 december 2022
Single papa Enoch

Single papa Enoch: 'Trots op hoe ik het allemaal klaarspeel'

Single papa Enoch Derby (31) staat er sinds kort alleen voor. Zijn vriendin maakte een einde aan hun zes jaar durende relatie. Sindsdien moet hij hun zoontje Ray vaker missen. Dat valt hem zwaar, maar het maakt van hem ook een zelfzekerdere papa. 'Ik geniet ervan dat ik het op mijn manier kan doen.'

1 december 2022

Single Barbara: 'Als vrijgezel kan je jezelf volledig ontdekken'

Barbara Baert (51) is al zeventien jaar bewust single. 'Uit de levenservaring dat samenwonen moeilijk is', zegt ze daar zelf over. Ze had een lange relatie met een vrouw, daarna een huwelijk met een man. Haar ex-man ging vreemd.

2 december 2022

Alleenstaand en ziek: Wie zorgt voor de zieke single?

Als iemand ziek wordt, zeggen we steevast: ‘laat je maar goed verzorgen’. Maar wat als je single bent en alleen thuis woont? Wie brengt een tas dampende thee als je griep hebt? Wie verzorgt je de dag dat je langdurig ziek wordt of een behandeling moet ondergaan? Jana De Clercq (24) is zo iemand: ‘Het is vooral op de kleine momenten dat ik iemand mis’.

19 februari 2024
single-leo

Single Leo: 'In de weekends slaat de eenzaamheid toe'

Leo is acht jaar weduwnaar, zijn vrouw stierf na een huwelijk van 49 jaar. Hij mist het gezelschap. Na een nieuwe relatie van zes jaar is hij nu opnieuw single. En op zoek.

2 december 2022