LIFT your performance - 3 maanden abonnement

Online begeleiding en mobiliteitstrainingen om pijnklachten te verminderen, ontwikkeld door kinesitherapeuten.

Waarom is het iets voor mij?

Met een LIFT-abonnement kun je genieten van een gratis online consultatie mét en heb je toegang tot de volledige videobibliotheek van LIFT.

De videolessen van LIFT zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die vaak in een eenzijdige houding zitten of staan als gevolg van hun werk of levensstijl en daardoor regelmatig last hebben van lichamelijke klachten, zoals rug-, schouder-, of nekpijn. Ook voor mensen die graag bewegen maar vaak te maken hebben met blessures of andere lichamelijke klachten biedt LIFT verschillende oplossingen.  

De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert om je gewrichten gezond te houden en je  spieren te ontspannen. Zo voorkom je blessures en pijnklachten.

Morgane V.H.

Sinds ik het LIFT-platform gebruik, merk ik écht een verbetering in de mobiliteit van mijn heupen. Voordien had ik zo goed als altijd last na lang zitten en had ik gegarandeerd pijnlijke heupen als ik een stevige looptraining had gedaan. Nu weet ik exact wat ik moet doen om mijn heupen soepel te houden. En het is nog aangenaam ook. Dankjewel hiervoor.

Morgane V.H.

*****
Een klein jaar geleden is er na een plotse ontsteking aan de schouder reuma vastgesteld (Bechterew). Zware medicatie waar ik bovendien ziek van werd hielp niet. Alsook een zittend beroep uitoefenen kwam de schouders en onderrug niet ten goede.

Ik doe de CARs (en nog andere mobiliteitsoefeningen van LIFT) sinds een half jaar. Dankzij deze oefeningen, die ik tijdens vrije momenten probeer te herhalen kan ik terug pijnvrij opstaan en bewegen. Op de koersfiets kan ik tijdens mijn vrije tijd langere ritten volhouden zonder enige last in rug of schouders. Bedankt, Matthias!

Wat zegt CM hierover?

Investeren in hulpmiddelen kan bijdragen tot een betere slaap. Welk product goed is, is voor iedereen verschillend. Laat je daarom voldoende informeren bij je aankoop en voel aan wat voor jou het meest geschikt is. De producten worden ontwikkeld om jouw slaap te bevorderen maar hou er rekening mee dat er tot op vandaag onvoldoende wetenschappelijk bewijs is dat het gebruik van deze producten je slaap gegarandeerd verbetert.