LIFT mobility challenge

Het moderne leven kan ons vaak gevangen houden in een cyclus van stijfheid en ongemak. Tijdens de mobility challenge van LIFT leer je om 7 dagen lang 10 minuten per dag aan je mobiliteit te werken.

Waarom is het iets voor mij?

Herken je dat gevoel van stijfheid 's morgens of na een lange dag zitten? Heb je soms last van fysieke klachten zoals rug-, nek- of schouderpijn? Heb je het gevoel dat je gewoonweg geen tijd hebt om aan je mobiliteit of flexibiliteit te werken?  

Wij begrijpen je volledig. Het moderne leven kan ons vaak gevangen houden in een cyclus van stijfheid en ongemak. LIFT kan jou hierbij helpen en ontwikkelde een leuke oplossing! 

Tijdens hun mobility challenge nemen ze je 7 dagen mee om 10 minuten per dag aan je mobiliteit te werken.   

Met korte, effectieve routines leer je basisoefeningen aan om je bewegingsbereik te vergroten en gewrichtsgezondheid te bevorderen. Met als ultiem doel? Een soepel en klachtenvrij lichaam.

Hoe? Elke ochtend krijg je van LIFT een mail met daarin de routine voor de dag. Tijdens de video word je stap voor stap begeleid door Matthias, kinesist en mobiliteitsexpert. Hij zorgt ervoor dat je de oefeningen correct en gecontroleerd uitvoert. Een voorwaarde om van de voordelen te kunnen genieten. Elke dag ligt de focus op een ander aspect van mobiliteit zoals: rotatie van je gewrichten, schouders, nek, lage rug, stretching, enzovoort. De oefeningen zijn toegankelijk voor elk fitnessiveau.

Waarom?  Mobiliteit is de sleutel tot het voorkomen van blessures en pijn, het verbeteren van sportprestaties en het optimaal functioneren in het dagelijkse leven. Met deze challenge creëer jij een goede gewoonte om met regelmaat aan je mobiliteit te werken, zonder moeite. 

Voor wie? De videolessen zijn speciaal ontworpen voor diegenen die vaak in een eenzijdige houding zitten, staan of repetitieve handelingen uitvoeren als gevolg van hun werk of levensstijl. Hierdoor kan je regelmatig lichamelijke klachten ervaren, zoals rug-, schouder- of nekpijn. 

Doe mee aan de challenge en ontdek hoe jij je gewrichten gezond kan houden om blessures en pijnklachten te voorkomen! 

Maxime Schools

*****
De oefeningen waren vernieuwend en uitdagend. De begeleiding bij elke oefening werd heel professioneel en goed uitgelegd waardoor de challenge heel goed verliep. Ook de persoonlijke mailtjes met uitleg over die specifieke dag. Ik vond het zalig om ook de persoonlijke touch achter LIFT per mail te ontdekken. Alles in zijn geheel was dus TOP!

Kurt Samaey

*****
Dankzij de oefeningen proef je van verschillende aspecten van fit zijn: mobiliteit, kracht en plaatselijke uithouding. De video's zijn hapklare brokjes die mogelijke probleemgebieden aanpakken: rug, nek etc. Met de professionele uitleg kun je de oefeningen goed zelf thuis uitvoeren. Zeer goede inleiding voor personen die een functioneel gezond lichaam willen hebben.

Nathalie Becart

*****
Heel mooie challenge, duidelijk uitgelegd, gemakkelijk om uit te voeren en goede oefeningen voor het lichaam, ook niet te lang en dus haalbaar voor iedereen.

Wat zegt CM hierover?

Investeren in hulpmiddelen kan bijdragen tot een betere slaap. Welk product goed is, is voor iedereen verschillend. Laat je daarom voldoende informeren bij je aankoop en voel aan wat voor jou het meest geschikt is. De producten worden ontwikkeld om jouw slaap te bevorderen maar hou er rekening mee dat er tot op vandaag onvoldoende wetenschappelijk bewijs is dat het gebruik van deze producten je slaap gegarandeerd verbetert.