Marokkaanse tajine van kip
Artikel Een vleugje Marokko op je bord. Wie kan er aan weerstaan? Zeker op grijze en grauwe Belgische herfstdagen het proberen waard!
Lees meerArtikel Een vleugje Marokko op je bord. Wie kan er aan weerstaan? Zeker op grijze en grauwe Belgische herfstdagen het proberen waard!
Lees meerArtikel Het groene goud voor de verandering niet gestoomd, maar op de grill. Een heerlijk lichte maaltijd die mits wat kaas een Italiaanse toets krijgt.
Lees meerArtikel Kaas en noten. Het gaat samen als peper en zout, Suske en Wiske en yin en yang. Durf jij de blauwe schimmelkaas ook aan?
Lees meerArtikel Wat paddenstoelen. Meer is niet nodig om de herfst op je bord te halen. En in combinatie met kip, witloof en pasta zeker een blijvertje in veel Vlaamse keukens.
Lees meerArtikel Gezonder dan de calorierijkere gewone ijsvariant, maar minstens even fris en fruitig. Werk af met bosvruchten en het dessertplezier is compleet.
Lees meerArtikel Wie is ondertussen nog niet vertrouwd met het Mexicaanse chili con carne? De sin carne, ofte de zonder-vlees-versie, probeerde je wellicht nog niet uit? Nochtans ook een toppertje.
Lees meerArtikel Wat gaat beter samen dan gerookte zalm en asperges? Juist, gerookte zalm, asperges en een eitje. Voor de oosterse toets zorgen sojasaus en koriander.
Lees meerArtikel Het liefst van al grijp je bij een knorrende maag niet naar de inhoud van de snoepautomaat, maar naar een gezonde snack. De Marokkaanse energiereep met dadels is in ieder geval het perfecte tussendoortje.
Lees meerArtikel Dankzij het ontbijt zet je je metabolisme al vroeg aan het werk, wat de verbranding van calorieën ten goede komt. Ook in Amerika hebben ze dat begrepen. Want met hun nationale gerecht bij uitstek, begin je je dag sowieso goed.
Lees meer