Donkere foto van slapende vrouw rechts in bed met een geel kussen achter haar hoofdkussen en een konijnenoogmasker op. Het licht komt van de rechterkant en schijnt op haar gezicht

CM Slaap

Gezond Leven? Dat is het streefdoel van velen. Een gezond slaappatroon is daarbij heel belangrijk. Online vind je een wirwar aan informatie, maar wat is feit en wat is fabel? CM Gezondheidsfonds helpt je met deze website om een betrouwbaar antwoord te vinden op je vragen. We bieden daarbij ook een oplossing aan die bij jou past.

Ga je graag meteen aan de slag met info en tips op maat van jouw slaappatroon?

Vul onze test in en ontvang de info en oplossingen die jou op weg helpen naar een gezond(er) slaappatroon.

Gezond slapen: betrouwbare informatie

Een goede nachtrust is noodzakelijk om gezond door het leven te gaan. 
Ons gezond verstand is een goede richtingaanwijzer maar met gezond leesvoer helpt CM je graag verder op weg richting een goede nachtrust.

Aanbod voor een gezonde leefstijl

Wil je werken aan betere voedingsgewoonten? Dan zit je hier zeker op de juiste plek!

Zijaanzicht van slapende vrouw in bed onder de dekens, het Healthy Habits logo staat aan de linkerkant. Op de achtergrond half geopende gordijnen waar de zon net doorheen komt

Online gezondheidsprogramma met Healthy Habits

Betere slaap en slaapgewoontes met Healthy Habits

Vrouw die het laken van haar bed omhoog gooit om het te verluchten. We zien ook een hoofdkussen met het logo van Start to sleep op het bed liggen

Online gezondheidsprogramma’s met Start to Sleep

Stap voor stap en op 6 weken tijd je slaapklachten aanpakken met Start to Sleep.

Vooraanzicht van vrouw die rechtop slaapt met haar linkerhand onder haar hoofd, om haar hoofd te ondersteunen

Infosessies rond slaap

CM-Gezondheidsacademie organiseert heel wat interessante infosessies, workshops, webinars en cursussen over de meest uiteenlopende gezondheids- en welzijnsonderwerpen. De eerste stap zetten naar een gezond slaappatroon? Bekijk hieronder het specifieke aanbod voor slaap en schrijf je in. Via de inschrijvingsknop kom je terecht op de website van CM-Gezondheidsacademie.

Vind je expert

Wil je graag werken aan je slaappatroon maar laat je je hierbij graag begeleiden door een professional?  Dan kan je via verschillende zoekmodules op zoek gaan naar een psycholoog, psychotherapeut, kinesitherapeut of psychiater in je buurt.

Producten

Zoek je producten die je slaappatroon kunnen ondersteunen? Neem dan snel een kijkje!

Uitgetest door CM

Moonbird

€ 179,00

Slaaprobot

Somnox

€ 549,00

Lichttherapie

Propeaq Lichtbril

€ 199,00

Adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan bij de CM-gezondheidsconsulent. Wil je graag werken aan je slaappatroon maar weet je niet goed waar te beginnen? De CM-gezondheidsconsulent zal met jou in gesprek gaan en zet je op de goede weg. Aarzel niet en vraag nu je gesprek aan!

Download ons e-book

Interesse in ons e-book vol met betrouwbare informatie en tips rond slaap? Laat hier je e-mailadres achter, en wij sturen het e-book naar je op!

Annuleren

Bedankt!

We sturen het ebook weldra per mail naar je op.

Sluiten

Oeps!

Er ging iets mis. Probeer je eens opnieuw?

Sluiten
 
Contacteer ons