HomeVoordelenThuiszorgHulp aan huis

Organisator Dringende Thuiszorg

  • Marcel zorgt thuis voor zijn echtgenote Jeanne met dementie. Marcel breekt zijn heup en wordt opgenomen in het ziekenhuis. Jeanne kan niet alleen thuis blijven tijdens de ziekenhuisopname. 
    • De dienst Organisator Dringende Thuiszorg kan kortverblijf regelen voor Jeanne.
  • Cyriel wordt na een beroerte gehospitaliseerd. Bij ontslag uit het ziekenhuis wil hij geen gezinshulp of thuisverpleging. Hij denkt het thuis te zullen beredderen met de hulp van zijn vrouw. In het ziekenhuis wordt er getwijfeld of dit zal lukken. 
    • De dienst Organisator Dringende Thuiszorg kan thuisverpleging, gezinshulp en eventuele hulpmiddelen regelen. 
  • Rita is alleenstaande en breekt haar been bij een val. Op spoed krijgt ze een gips, waarna ze terug naar huis mag. Rita heeft een ziekenhuisbed nodig, en iemand die boodschappen doet en kookt voor haar. 
    • De dienst Organisator Dringende Thuiszorg kan een ziekenhuisbed laten leveren en gezinshulp inschakelen.

CM-voordeel

Ben je onverwacht ontslagen uit het ziekenhuis, valt wie voor jou zorgt plots uit, bevind je je opeens in een crisissituatie? Heb je dringend nood aan thuiszorg en geraak je er zelf niet aan uit? 

De Organisator Dringende Thuiszorg van CM zoekt, in samenwerking met de thuiszorgpartners, naar een oplossing op maat. De dienst is 24 uur op 24 bereikbaar. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren.

Voorwaarden

Lid zijn van CM.

Wat te doen?

Bel naar het telefoonnummer van je regio (tegen zonaal tarief). Je kunt er 24 uur op 24 terecht met al je vragen over zorg en de organisatie van dringende thuiszorg. 


Provincie Antwerpen 03 221 95 95
Provincie Limburg011 280 281
Provincie Oost-Vlaanderen078 152 152
Provincie Vlaams-Brabant en Brussel078 15 34 00
Provincie West-Vlaanderen050 20 76 76

Ga ook naar


CM-diensten en -voordelen