Leef, gezondheidsmagazine van CM


#pit

#pit


Pit in het leven, dat willen we allemaal. Maar wat als je een tegenslag te verwerken krijgt? Hoe krabbel je opnieuw recht? Hoe blijf je genieten van de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken? 

Covermodel Frank Verbiest en wielrenner Stig Broeckx inspireren ons. Seksuoloog Wim Slabbinck legt uit hoe we onze relatie pittig houden. En een pittige vakantie met het hele gezin? Daarvoor moet je bij Intersoc zijn.

Beestig baasje

Beestig baasje


Na een zwaar ongeluk geniet Frank des te meer van de kleine dingen in het leven. Dwergkees Lou neemt hij overal mee naartoe.

‘Vroeger zat er meer pit in mij', vertelt Frank. 'Ik ben nog cafébaas, bewakingsagent en vrachtwagenchauffeur geweest. Sinds mijn ongeval ben ik kalmer. Lou vergezelt me nu al vijf jaar dag in dag uit, zelfs op de motor. Wij zijn vier poten op één buik.'
Vallen, opstaan en weer doorgaan

Vallen, opstaan en weer doorgaan


Wielrenner Stig Broeckx belandde drie jaar geleden in een diepe coma na een zware valpartij. Tegen alle verwachting in ontwaakte hij uit zijn coma en begon hij aan een lange revalidatie. 

Stig blikt terug op de mijlpalen van zijn herstel. ‘Bij een slechte dag hou ik altijd voor ogen wat ik wel kan', houdt hij de moed erin.

Vijf passionele clichés

Vijf passionele clichés


Is op vakantie gaan een relatietest? Kun je sleur tegenhouden? En maken de beste koppels nooit ruzie? 

Wij legden vijf clichés over pittige relaties voor aan seksuoloog Wim Slabbinck.