Pas op voor phishing. CM stuurt je nooit een e-mail met de vraag om je persoonlijke gegevens aan te passen. Hoe herken je een valse e-mail?

CM-Hospitaalfix Extra

CM-Hospitaalfix Extra is een aanvullende hospitalisatieverzekering. De belangrijkste troeven zijn de automatische terugbetaling en de vaste vergoeding per opnamedag.

Ik heb al CM-Hospitaalfix Extra

Met CM-Hospitaalfix Extra krijg je een extra vergoeding van 25 euro per dag dat je in het ziekenhuis ligt of opgenomen bent. De wachttijd bedraagt slechts 3 maanden en ook de maandelijkse premie houden we bewust zo laag mogelijk.

Raadpleeg je CM-verzekeringen

Bekijk bij welke verzekeringen jij en je eventuele personen ten laste aangesloten zijn.

Terugbetaling van 25 euro per dag

CM krijgt een bericht indien je in het ziekenhuis wordt opgenomen. Je krijgt de vergoeding op je rekening gestort.

Wat je moet weten over CM-Hospitaalfix Extra

Op zoek naar meer details over CM-Hospitaalfix Extra? Zit je met een specifieke vraag waar je een antwoord op wil?

Veelgestelde vragen en antwoorden

Uiteraard, de terugbetaling bedraagt 25 euro bij dagopname.

Zeker, CM-Hospitaalfix Extra is ideaal als aanvulling op CM-Hospitaalplan of elke andere hospitalisatieverzekering.

Betaal je de premie CM-verzekeringen via overschrijving? Dan ontvang je in december een betalingsuitnodiging voor het nieuwe jaar.

Betaal je de premie CM-verzekeringen via domiciliëring? De premie zal per maand, per kwartaal of per jaar afgehouden worden. 

Je hoeft niets zelf te doen, de betaling gebeurt automatisch. CM krijgt een signaal van het ziekenhuis zodra je er ontslagen wordt. Op basis van dit signaal wordt de terugbetaling overgeschreven op je rekening. 

Normaal bedraagt de wachttijd drie maanden. Kom je over van een gelijkaardige hospitalisatieverzekering? Dan vermindert de wachttijd met de periode dat je, onmiddellijk voorafgaand aan de overstap, ononderbroken aangesloten was bij die verzekering.