Festivals

Op vele muzikale evenementen en festivals lopen mobiele CM-teams rond, die gratis oordopjes en zonnecrème weggeven. Spotte jij ons al?

Oordopjes

Kijk op de festivals uit naar de CM-teams. Ze geven je gratis oordopjes. Want als je op je oren let, geniet je langer en intenser van muziek. De oordoppen zorgen voor een gemiddelde demping van 15 decibel en zijn herbruikbaar.

Zonnecrème

Geniet van de festivalzomer, maar neem je voorzorgen tegen de zon.

Deze zomer breidt CM samen met Goed en Eucerin het preventieaanbod op festivals uit. Naast de oordopjes, zul je bij zonnig weer ook mobiele teams met zonnecrème tegenkomen.

Festivalkalender

Waar en wanneer je de CM-teams tegen het lijf loopt, ontdek je op de kalender hieronder.

Wedstrijden, vrijkaarten en kortingen

Tijdens het festivalseizoen geeft CM regelmatig vrijkaarten weg. Momenteel zijn er geen wedstrijden voor festivaltickets.

  Ga met korting naar dit wervelend muziekspektakel! Op zaterdag 6 juli 2024 gaat de 35e editie van Taptoe Brugge door op de Burg. 

  Dit wervelend muziekspektakel van show- en marching bands staat opnieuw garant voor een schitterende avond met de absolute top uit binnen- en buitenland. Geniet 2,5 uur uur lang van optredens en muziek op het mooiste historische plein van Europa.

  En het beste nieuws: CM-leden krijgen 15% korting op hun ticket (geen VIP-tickets). Surf naar www.taptoebrugge.be en bestel er je tickets met de code exclusief voor CM-leden: TAPTOEBR2024CM

  Meewerken als vrijwilliger op festivals of events?

  CM is op zoek naar gedreven en dynamische festival- en eventvrijwilligers. Kijk jij al reikhalzend uit naar de nieuwe festivalzomer? Pik je graag een plaatselijk event mee? Ben je een sociaal beestje? Dan hebben wij het ideale aanbod voor jou.

  Antwerpen | Limburg | Oost-Vlaanderen

  Vlaams-Brabant en Brussel | West-Vlaanderen