HomeProfessioneel

CM-Zorgmakelaar: info voor professionelen

Assistentiewoningen en serviceresidenties bieden de kans om lange tijd zelfstandig te blijven wonen. 

Dankzij de CM-Zorgmakelaar worden deze woonconcepten naar een hoger niveau getild en zijn ze de toekomst. 

CM werkte het zorgmakelaarschap en woonassistentie de voorbije jaren grondig uit. 

Voor projectontwikkelaars

CM heeft samenwerkingsovereenkomsten met projectontwikkelaars die aangepaste appartementen of serviceresidenties bouwen.

De CM-Zorgmakelaar staat in voor alle zorgdiensten, ondersteuning en begeleiding, zodat bewoners op een brede waaier van diensten kunnen rekenen. Dankzij de expertise van CM komen de nodige professionele diensten en medische zorg makkelijk binnen bereik. Precies dat maakt van CM een interessante partner voor vastgoedontwikkelaars.

Indien je als projectontwikkelaar overweegt om activiteiten te ontwikkelen op vlak van zorgvastgoed, kan CM meedenken en eventueel een samenwerking tot stand brengen.

Voor leveranciers van zorg

De CM-Zorgmakelaar begeleidt de bewoners en onderhandelt met aanbieders van zorg en dienstverlening zoals maaltijden, kapper of apotheek aan huis, poetshulp, boodschappenservice en aangepast vervoer. De CM-Zorgmakelaar maakt afspraken over de kwaliteit, prijs, voordelen, leveringstermijnen en garanties. 

Voordelen voor jou, als leverancier 

  • De bewoners van een serviceresidentie doen een beroep op een selectie van leveranciers waar de CM-Zorgmakelaar afspraken mee gemaakt heeft of een contract mee heeft afgesloten. Je krijgt er dus een vast klantenbestand bij, dat bovendien lange tijd van je diensten gebruik zal maken. 
  • Je bedient op één plaats verschillende klanten tegelijk. Je transportkosten blijven op die manier beperkt
  • Je kunt je diensten onder gunstige voorwaarden aanbieden.

Meer info en contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de CM-Zorgmakelaar? Ben je geïnteresseerd om als projectontwikkelaar of leverancier van zorg met de CM-Zorgmakelaar samen te werken? Neem contact op met CM-Zorgmakelaar:

Ga ook naar


CM-diensten en -voordelen