HomeCM-Zorgkas

Contactformulier CM-Zorgkas

Veelgestelde vragen over de zorgpremie

Indien je het antwoord op je vraag niet vindt, kun je je vraag doorsturen met onderstaand contactformulier. CM-Zorgkas bezorgt je zo snel mogelijk een antwoord. Je kunt CM-Zorgkas ook bellen op 078 15 40 40 (standaardtarief).

 • Zorgpremie gestegen?
  De zorgpremie wordt jaarlijks geïndexeerd en bedraagt 58 euro in 2023 (sommige personen betalen de verlaagde zorgpremie van 29 euro). 
 • Verlaagde zorgpremie?
  Eén van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de verlaagde zorgpremie van 29 euro is dat je de verhoogde tegemoetkoming had op 1 januari 2022. Er zijn ook nog andere voorwaarden
 • Verkeerd betaald?
  Indien je de zorgpremie betaalde met een verkeerde gestructureerde mededeling of deze vergat te vermelden, zal CM-Zorgkas het nodige doen om deze betaling alsnog juist toe te wijzen. Je hoeft CM-Zorgkas in dit geval niet te contacteren. 
 • Factuur via e-mail?
  CM-Zorgkas schrijft enkel leden met een bevestigd e-mailadres aan via e-mail of Doccle. Het is dus mogelijk dat je partner of een gezinslid de betalingsuitnodiging op een andere manier ontvangt dan jij. Je kan jouw communicatievoorkeuren zelf wijzigen via Mijn CM
 • Zorgbudget?
  Indien je een zorgbudget ontvangt, houdt CM-Zorgkas automatisch de zorgpremie in op je uitbetaling van april. CM-Zorgkas zal je hierover informeren. Je ontvangt in dit geval dus geen betalingsuitnodiging.

Contactformulier

Ga ook naar


Download