Pas op voor phishing. CM stuurt je nooit een e-mail met de vraag om je persoonlijke gegevens aan te passen. Hoe herken je een valse e-mail?

Vrijwilligen bij CM: Gezondheidsacademie

Met een aanbod van infosessies, webinars, cursussen, workshops en andere vormingen wil CM-Gezondheidsacademie je inspireren en vaardigheden aanleren rond de meest uiteenlopende gezondheids- en welzijnsonderwerpen.

CM-Gezondheidsacademie informeert je kwaliteitsvol en betrouwbaar over de dienstverlening van CM en de sociale zekerheid. Een gekwalificeerde lesgever leidt de activiteit en verzorgt de inhoud. Voor het klaarzetten van de zaal, het ontvangen en onthalen van de lesgever en deelnemers rekent CM op warme vrijwilligers. 

Onthaalvrijwilliger  

Dat onwennige gevoel als je voor het eerst ergens binnengaat? Dat neem jij meteen weg. Want het eerste wat mensen zien is jouw stralende glimlach. Jij onthaalt deelnemers en lesgevers bij de start van infosessies, workshops en cursussen. Je helpt niet alleen bij deze initiatieven, je verwerft ook veel kennis en kunt zo je eigen gezondheid bevorderen. Kom je snel het ijs breken?

Je geeft zelf door welke activiteiten van CM-Gezondheidsacademie je wilt begeleiden. Jij kiest waar en wanneer.

Logistiek vrijwilliger  

Je zorgt voor het klaarzetten van de zaal, het openen en sluiten van de deuren en alle praktische ondersteuning die nodig is om een infosessie of workshop vlot te laten verlopen. Door jouw voorbereidende werk kan CM-Gezondheidsacademie goed van start gaan!