HomeSluit nu aan bij CM

CM-bijdrage


Kies je regio of CM-ziekenfonds onderaan de pagina en je krijgt alle concrete informatie.

Andere bijdragen

 • CM-MediKo Plan
  Met het CM-MediKo Plan kun je rekenen op extra tegemoetkomingen en ben je beschermd tegen hoge medische kosten buiten het ziekenhuis. Hoe jonger je aansluit, hoe lager de premie.
 • CM-Hospitaalplan
  Als CM-lid kun je aansluiten bij het CM-Hospitaalplan, de kostendekkende hospitalisatieverzekering van CM. Het waarborgt een aanzienlijke terugbetaling van je hospitalisatiekosten tegen een gezinsvriendelijke bijdrage.
 • CM-Hospitaalfix en CM-Hospitaalfix Extra
  Als CM-lid kun je ook intekenen voor CM-Hospitaalfix en Fix Extra. Beide garanderen een tegemoetkoming per hospitalisatiedag. De bijdrage is afhankelijk van je leeftijd.
 • Financiële verantwoordelijkheid
  Indien het budget voor gezondheidszorg wordt overschreden, moeten ziekenfondsen het tekort helpen aanzuiveren door hun leden een bijdrage voor de financiële verantwoordelijkheid te vragen. In 2018 moeten CM-leden, voor het twaalfde jaar op rij, deze bijdrage niet te betalen.
 • Verplichte ziekteverzekering
  Sommige mensen moeten een wettelijke bijdrage betalen om in orde te blijven met de ziekteverzekering. Deze bijdrage varieert naargelang de situatie.
 • CM-Zorgkas 
  CM-Zorgkas brengt de Vlaamse sociale bescherming in de praktijk. Om het systeem te financieren, moeten alle inwoners van Vlaanderen ouder dan 25 jaar een jaarlijkse bijdrage betalen.

Veelgestelde vragen