En wat als jij arbeidsongeschikt was?  

Vind jij dat iemand op wandelvakantie mag gaan als die arbeidsongeschikt is? En wat als jij dat was? Moeten stoppen met werken betekent niet stoppen met leven. Want wij geloven dat wie lééft, ook herleeft. Dus doe ook fijne dingen die je energie geven.

Kijk van CM

Waarom worden zoveel mensen voor lange tijd ziek? Het is een signaal dat ons samenlevingsmodel mensen overbelast.

Gezond op het werk

Hoe blijf je gezond op het werk? Wat als je toch arbeidsongeschikt wordt? En hoe moet het als je opnieuw wil gaan werken?

Ben je werkgever?

CM bevordert welzijn op het werk door samen te werken met Track Abilities: voor gezondere werknemers en werkgevers.

Gezond op het werk

Ben je blij in je job? Loopt het professioneel zoals je hoopte? Ben je nieuwsgierig naar wat jou kan helpen om op een gezonde manier aan het werk te blijven of je gezondheid te versterken? CM kan je helpen.

Boost je werkweek met CM

Werken aan je gezondheid kan perfect op het werk. Het enige wat je nodig hebt, is een team strijdvaardige collega’s en een sterke dosis motivatie.

Fitfiches voor op jouw werk

CM-Gezondheidsacademie

Ontdek hoe een gezonde levensstijl je veerkrachtig maakt met het aanbod van de CM-Gezondheidsacademie. Leer je hoe je elke dag met energie tegemoet kunt treden, zowel op het werk als daarbuiten.

Naar het aanbod

Gezonde leefstijl met voordeel

Als het gezond is, maakt CM het graag goedkoper. Slaap, voeding, beweging en mentale fitheid zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl.

Ontdek jouw voordelen op maat.

De CM-gezondheidsconsulent

Ga in gesprek met de CM-gezondheidsconsulent. Je CM-gezondheidsconsulent luistert, motiveert en verwijst indien nodig gericht door.

Meer info

Leef, het CM-gezondheidsmagazine

In het magazine Leef vind je informatie over CM, over dienstverlening, diensten en voordelen, over gezondheidszorg en terugbetalingen rond werk en ontspanning.

Lees er alles over in Leef

Arbeidsongeschikt, wat nu?

Ben je door ziekte of ongeval niet in staat om te werken, dan kan je een uitkering krijgen. Volg het stappenplan.