Home

Over CM

Met 4,5 miljoen leden is CM het grootste ziekenfonds van het land. De werking van CM is gebaseerd op waarden zoals solidariteit, respect voor de persoon en aandacht voor anderen, in het bijzonder voor de meest kwetsbaren.

Contacteer ons

Heb je een vraag voor CM? Je kunt ons op verschillende manieren vlot bereiken. Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. 

Lees meer

Wie zijn we?

CM is vooral bekend als terugbetaler van medische kosten. Nochtans is CM ook een gezondheidsfonds, dat meer is dan een verzekeringsinstelling.

Lees meer

CM-Gezondheidsraad

De Gezondheidsraad geeft adviezen om het gezondheidsbeleid van CM te bepalen. De eerste vergadering vond online plaats op 21 oktober 2020.

Lees meer

Geschiedenis

Ontstaan uit maatschappijen van onderlinge bijstand, is CM in de loop der tijden geëvolueerd tot een dynamische organisatie.

Lees meer

CM-panel

Heb jij iets te zeggen over onze diensten en hulpverlening of over onze communicatie? Of geef je graag je gedacht over nieuwe ideeën die we hebben?

Lees meer

CM steunt

Met tal van initiatieven profileert CM zich als sociale beweging en gezondheidsfonds. Diverse projecten kunnen rekenen op CM-steun.

Lees meer

Structuur

De Landsbond der Christelijke Mutualiteiten (LCM) overkoepelt de regionale ziekenfondsen: CM Vlaanderen en MC. De beleidsorganen op een rij.

Lees meer

CM-statuten

Statuten van de Landsbond der Christelijke Mutualiteiten, het regionale CM-ziekenfonds en MOB Diensten en Verrichtingen.

Lees meer

Vrijwilligers

Wil je een waardevolle bijdrage leveren in de samenleving? Dan is vrijwilligen de logische stap. Elk engagement, groot of klein, maakt een verschil. Bij CM kun je je op vele manieren engageren.

Lees meer