HomeOver CMCM steunt

Te Gek!?

Het is te gek om los te lopen. Eén op de vier personen krijgt te maken met psychische problemen, toch wordt er amper over gepraat.

Te Gek!? maakt geestelijke gezondheidsproblemen bespreekbaar bij het grote publiek. Dat gebeurt via bijvoorbeeld cd's, concerten, muzikale en literaire tournees, tv-reportages, lessenpakketten, krantenkaterns en de Te Gek!? Tour de France.

Te Gek!? is een initiatief van het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest en krijgt de steun van CM. Meer informatie vind je op www.tegek.be.

Kortingsbon voor verzamelbox

Al vijftien jaar maakt Te Gek!?, samen met CM, geestelijke gezondheid bespreekbaar in Vlaanderen. Dat wordt gevierd met een prachtige verzamelbox met alle muziek uit vijftien jaar Te Gek!?. Hij bevat onder meer:

  • zes cd’s met meer dan negentig liedjes van onder meer Arno, Milow, K's Choice, Guido Belcanto, Kommil Foo, The Scabs, Het Zesde Metaal en Stef Bos;
  • een rode lp met de favoriete Te Gek!?-liedjes van Jeroen Meus, Dirk De Wachter, Sofie Lemaire en vele andere bekende Vlamingen. 

Met deze kortingsbon geniet je 10 euro korting bij de aankoop van de verzamelbox in een Confituur Boekhandel.

Ga ook naar


Download


CM-diensten en –voordelen