CM. Hoe gaat het met u?


Nieuwsflashes

Nieuwsflashes


  • Geniet van de vakantie. Tips voor een zorgeloze en gezonde vakantie, thuis of op reis. Lees meer

  • CM-reisbijstand. Waar kun je rekenen op de CM-reisbijstand als je naar het buitenland op vakantie gaat? Welke documenten neem je mee? En welke medische kosten zijn gedekt? Lees meer 
         
  • Wat te doen bij afstuderen? Als je meteen gaat werken, moet je in eigen naam aansluiten bij CM. Indien je nog geen job hebt, doe je dat na je beroepsinschakelingstijd. Lees meer   

  • Regionaal nieuws
Leef zorgt voor meer pit

Leef zorgt voor meer pit


We willen allemaal pit in het leven. Maar wat als je een tegenslag te verwerken krijgt? Hoe blijf je genieten van de kleine dingen? 

Covermodel Frank en wielrenner Stig Broeckx inspireren ons. Seksuoloog Wim Slabbinck legt uit hoe we onze relatie pittig houden. We frissen ook je EHBO-kennis op en checken of stretchen echt helpt bij spierpijn.

CM-diensten en -voordelen

CM-diensten en -voordelen


Als CM-lid betaal je een voordelige ledenbijdrage. In ruil kun je rekenen op een professionele dienstverlening en een brede waaier aan CM-diensten en -voordelen. 

Dit diensten- en voordelenpakket komt bovenop de rechten die je hebt via de verplichte ziekteverzekering. Het is er voor jong en oud, ziek en gezond, actief en niet-actief. 

CM-verzekeringen

CM-verzekeringen


Het CM-Hospitaalplan komt tegemoet in de kosten van je hospitalisatie, de voor- en nazorg en de ambulante zorg bij bepaalde ernstige ziekten. 

CM-Hospitaalfix en Fix Extra geven een vaste vergoeding per hospitalisatiedag.

Het CM-MediKo Plan beschermt je tegen hoge medische kosten buiten het ziekenhuis zoals orthodontie, tandprothesen, brillenglazen en hoorapparaten. Bovendien krijg je voor diverse verstrekkingen 75% van het remgeld terugbetaald.

CM-Zorgkas

CM-Zorgkas


CM-Zorgkas brengt de Vlaamse sociale bescherming in de praktijk. Ze staat in voor de zorgbudgetten, de tegemoetkoming voor mobiliteitshulpmiddelen en de tegemoetkoming voor zorg in een centrum.

Elk jaar betaal je daarvoor een zorgpremie. Zo help jij om de levenskwaliteit te verbeteren van meer dan 300.000 zorgbehoevenden.