Home

Diensten en voordelen


CM, de ziekteverzekering en de overheid bieden diensten en voordelen aan om je te helpen gezond te blijven of om je te steunen indien je gezondheid je in de steek laat. Als CM-lid heb je alvast een streepje voor. Een overzicht.

Advies en informatie

Op welke tegemoetkomingen heb je recht? Zoek je informatie over een gezonde levensstijl? Niet akkoord met je ziekenhuisfactuur? Voor advies en informatie zit je goed bij CM.

Lees meer

Gezondheid en preventie

De ziekteverzekering geeft diverse terugbetalingen om gezondheidsproblemen te voorkomen. Voor sommige kosten heeft CM een extra tegemoetkoming.

Lees meer

Handicap

Naast een gamma aan diensten en voordelen in het kader van thuiszorg, hebben diverse instanties ook tegemoetkomingen voor personen met een handicap.

Lees meer

Hospitalisatie

Met de terugbetalingen vanuit de ziekteverzekering, de aanvullende CM-tegemoetkomingen en de CM-hospitalisatieverzekeringen ben je gedekt tegen ziekenhuiskosten.

Lees meer

Thuiszorg

Als thuiszorgpatiënt of mantelzorger maak je aanspraak op heel wat diensten en tegemoetkomingen. En ook voor het aanvragen ervan kun je bij CM terecht

Lees meer

Vakantie en vrije tijd

CM heeft een breed gamma uitgebouwd met diensten en voordelen voor reizigers, sportievelingen, festivalgangers en andere speelvogels.

Lees meer

Ziekte en behandeling

Om de kosten van een behandeling binnen de perken te houden, maak je aanspraak op tegemoetkomingen, uitkeringen en besparende maatregelen. 

Lees meer

Zwangerschap, geboorte en adoptie

Zwangere vrouwen en kersverse ouders kunnen rekenen op verschillende uitkeringen. Daarnaast biedt Skoebidoe een pak voordelen op maat van jonge gezinnen.

Lees meer

CM-voordelen alfabetisch

Als aanvulling op de verplichte ziekteverzekering geniet je als CM-lid van een uitgebreid pakket diensten en voordelen. Een alfabetisch overzicht.

Lees meer